Ексклюзиви
четвер, 18 листопада 2021 14:34

"Хотілось усе кинути" - Різатдінову через сльози виганяла матір-тренерка із занять
5

Спортсменка Анна Різатдінова зізналася, що хотіла покинути спортивну кар'єру. Бронзова призерка Олімпійських ігор з гімнастики не мала пластичності від природи. Тому їй доводилось щоденно розтягуватися.

Гімнастка розповіла, що матір, яка була її тренеркою, виганяла доньку з тренувань через сльози. Цим Різатдінова поділилася за лаштунками шоу "Діти проти зірок" на "Новому каналі".

"Стрибки на скакалці, крос, підтягування на турніку, планка – все це я ненавиділа. Тому щоразу перед зборами, де це все було обов'язковим, вигадувала, що захворіла. А от "коронні" елементи – повороти – могла за раз крутити по 5-6. За ними моє ім'я знають в усьому світі. Деякі елементи мені допомагала відпрацьовувати хрещена, яка була хореографом", - пригадала вона.

Гімнастка Анна Різатдінова поділилася деталями виснажливих тренувань
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Гімнастка розповіла, що матір, яка була її тренеркою, виганяла доньку з тренувань через сльози
Гімнастка Анна Різатдінова поділилася деталями виснажливих тренувань
Гімнастка Анна Різатдінова поділилася деталями виснажливих тренувань
Гімнастка розповіла, що матір, яка була її тренеркою, виганяла доньку з тренувань через сльози

Спортивна кар'єра гімнаста коротка: до 16 років треба встигнути зробити все заплановане. Тому немає відпусток, вихідних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська гімнастка показала спокусливі знімки з відпочинку

"У мене були зриви, коли хотілось усе кинути. Особливо після Олімпіади в Лондоні, де я не змогла піднятися вище 18-20-х місць. Та це був переломний момент: попри складнощі не залишила гімнастику і зрештою отримала омріяну нагороду. Спорт привчає до дисципліни, тому після нього завжди намагаєшся перемагати", - додала Різатдінова.

Гімнастка Анна Різатдінова розповіла про дитячі комплекси. Бронзова призерка Олімпіади в Ріо-де-Жанейро згадала зауваження тренерів щодо її зовнішності. За легкістю виконання будь-якого елементу Різатдіновою стоїть наполеглива праця й тривалі тренування.

Зараз ви читаєте новину «"Хотілось усе кинути" - Різатдінову через сльози виганяла матір-тренерка із занять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути