Ексклюзиви
середа, 17 листопада 2021 12:33

"Тепер роблять компліменти" - Різатдінова поділилася дитячими комплексами

"Тепер роблять компліменти" - Різатдінова поділилася дитячими комплексами
Анна Різатдінова розповіла про дитячі комплекси. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Гімнастка Анна Різатдінова розповіла про дитячі комплекси. Бронзова призерка Олімпіади в Ріо-де-Жанейро згадала зауваження тренерів щодо її зовнішності.

За легкістю виконання будь-якого елементу Різатдіновою стоїть наполеглива праця й тривалі тренування. А також - дошкульні зауваження, про які вона розповіла в шоу "Діти проти зірок" на "Новому каналі".

"Найбільше запам'ятала негатив щодо моїх ніг, мовляв, вони криві та короткі. З такими в гімнастиці я нічого не досягну. У дитинстві в особистому щоденнику просила Господа подовжити мені ноги. Я все пропускаю через себе. Було важко знайти сили, щоб продовжувати займатися далі. Тепер роблять компліменти з приводу ніг, і мені це дивно чути", - поділилася жінка.

Спортсменка у власній школі художньої гімнастики використовує інший підхід до навчання гімнасток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська діджейка рятувала друга з гаражу ганчір'ям

"Будь-який професійний спорт передбачає суворе ставлення. Я не знаю жодного виду спорту, де постійно гладили б по головці, і все було м'яко та лояльно. Але я вважаю, що дітей не можна ранити морально. Коли дитина лише починає займатися, її не можна пресингувати: "Ти товста, негарна, в тебе не ті ноги, широкі плечі". Це все переростає у комплекси", - додала вона.

Гімнастка 28-річна Анна Різатдінова, яка стала бронзовою призеркою Олімпійських ігор 2016 року в бразильському Ріо-де-Жанейро, поділилася, як і чому вирішила закінчити спортивну кар'єру.

Зараз ви читаєте новину «"Тепер роблять компліменти" - Різатдінова поділилася дитячими комплексами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути