середа, 10 липня 2013 20:55

"Хороша дівчина. Зовсім іншої професії" — Остапу Ступці подобається майбутня невістка

"Хороша дівчина. Зовсім іншої професії" — Остапу Ступці подобається майбутня невістка
Остап Ступка Фото: glavred.info

Остапу Ступці подобається його майбутня невістка Катерина. Нещодавно син актора Дмитро Ступка оголосив, що має намір у недалекому майбутньому пов'язати себе узами шлюбу.

"Якщо він готовий, то через рік хай жениться. Йому вже пора заснувати свою власну сім'ю, я думаю", - розповів Ступка в ефірі телеканалу "1+1".

Крім того, актор зізнався, що з майбутньою дружиною сина знайомий уже більше року. Однак схоже найбільше Ступці подобається, що дівчина не пов'язана жодним чином із кіно чи театром.

"Я давно з нею знайомий. Хороша дівчина. Не зв'язана з театром, з кіно. Зовсім іншої професії. Я вважаю, що це добре. Тому що складно двом акторам ужитися в сім'ї", - підкреслив Остап.

Нагадаємо, що про майбутнє одруження сина Ступка старший дізнався не від самого Дмитра, а від знайомих. Однак актор не засмутився, що син не обрадував його першим новиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Київські дівчата вульгарні і шукають собі багатих чоловіків" — Дмитро Ступка

"Він так само, як і я, любить робити батькам сюрпризи. Я робив сюрпризи, починаючи з 18-ти років, а йому 27-ім у вересні. Тому я думаю, як то кажуть, парєнь созрєл організовувати і заснувати свою власну сім'ю. Тому хай щастить", - підкреслив Ступка.

Зараз ви читаєте новину «"Хороша дівчина. Зовсім іншої професії" — Остапу Ступці подобається майбутня невістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути