субота, 22 травня 2021 09:40

Холостяк обрав свою переможицю: хто отримав заповітну каблучку

У п'ятницю, 21 травня, відбувся фінальний випуск 11-го сезону реаліті-шоу "Холостяк". 31-річний бізнесмен із Харкова Михайло Заливако вручив заповітну каблучку Анні Богдан.

Фінальний ефір шоу проходив у Дубаї. Там холостяк мав побачення з кожною із фіналісток.

Автор: instagram.com/holostyakstb
  Михайло Залівако й Анна Богдан
Михайло Залівако й Анна Богдан

На побаченні майбутня переможиця зізналася, що не хотіла б залишати Київ, назвавши переїзд страшнішим за стрибок із парашутом. Наприкінці вечора Михайло й Анна усамітнилися в готелі. Розмова торкнулася теми минулого шлюбу жінки з ексголовою ОП Андрієм Богданом. Учасниця негативно відреагувала на питання Холостяка про її колишнього чоловіка.

Холостяк зізнався їй у своїх почуттях та сказав, що вірить у початок їхньої лав-сторі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це назавжди": Леся Нікітюк засвітилась з головним "холостяком"

Анні Богдан - 28 років. До знайомства з Михайлом Залівако дівчина була дружиною екс-глави Офісу президента Андрія Богдана, проте в мережі немає інформації про її шлюбі з політиком.

Дівчина мріє вирушити до Мексики на археологічні розкопки, побувати на фестивалі Burning Man, побачити всі старовинні замки світу, побувати у Фінляндії, сходити в гості до Санта-Клауса, побачити північне сяйво. Її ідеал чоловіка: розумний, сміливий, активний, турботливий, порядний, з почуттям гумору. Анна хоче створити міцну сім'ю.

Організатори реаліті-шоу "Холостячка" розсекретили ім'я героїні другого сезону. Нею стала артистка і представниця України на 58-му пісенному конкурсі "Євробачення" 35-річна Злата Огнєвіч. "Холостячка-2" вийде на екрани восени.

Зараз ви читаєте новину «Холостяк обрав свою переможицю: хто отримав заповітну каблучку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути