пʼятниця, 30 квітня 2021 10:39

Героїнею "Холостячки-2" стала українська співачка
5

Організатори реаліті-шоу "Холостячка" розсекретили ім'я героїні другого сезону. Нею стала артистка і представниця України на 58-му пісенному конкурсі "Євробачення" 35-річна Злата Огнєвіч.

Про те, що співачка буде головною героїнею реаліті, оголосили в постшоу "Як вийти заміж". "Холостячка-2" вийде на екрани восени.

"Холостячкою" в другому сезоні стала Злата Огнєвіч
Фото: instagram.com/zlata.ognevich
"Холостячкою" в другому сезоні стала Злата Огнєвіч
"Холостячкою" в другому сезоні стала Злата Огнєвіч
"Холостячкою" в другому сезоні стала Злата Огнєвіч
"Холостячкою" в другому сезоні стала Злата Огнєвіч

Огнєвіч зазначила, що її публічність заважає будувати романтичні стосунки. Колишній коханий змусив її обирати між кар'єрою та стосунками. Виконавиця обрала перше. Ще одні стосунки виявилися токсичними, зірка навіть зверталася до психотерапевта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Холостяк" із дружиною вперше стали батьками

"Я йду на "Холостячку", щоб зустріти чоловіка мрії та створити разом прекрасну сім'ю, де пануватиме любов", - написала артистка в Instagram.

"Холостячка" - це українська адаптація романтичного реаліті "Холостяк". Творці шоу вже вдруге дали шанс чоловікам поборотися за серце однієї з найбажаніших жінок країни.

У першому сезоні шоу героїнею була зірка серіалу "Кріпосна" й переможниця "Танців із зірками" Ксенія Мішина. Вона у фіналі проєкту обрала гумориста Олександра Еллерта. Пара жила разом і з'являлася в ефірах телешоу. Кілька тижнів тому в мережі з'явилися чутки про те, що вони розірвали стосунки. Та припущення фанатів поки не підтвердили акторка й шоумен.

Зараз ви читаєте новину «Героїнею "Холостячки-2" стала українська співачка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути