Ексклюзиви
середа, 08 вересня 2021 17:03

"Холодний" масаж і особлива гімнастика для обличчя - Джамала поділилася б'юті-секретами
5

Артистка 38-річна Джамала розповіла, як доглядає за собою. Вона зазначила, що в б'юті-рутині доволі хаотична.

Зірка опублікувала в Instagram знімки, на яких розкуто позує в неоновій жовтій сукні. У дописі поділилася процедурами, про які намагається не забувати.

"По-перше, хочу сказати, що я не послідовна в рутині, адже часто змінюю засоби для вмивання, креми. У мене навіть немає фаворитів. Повний хаос. По-друге, після процедур я завжди лечу в кадр, на сцену, на важливу зустріч, тому в мене немає часу на довге відновлення шкіри. Але все ж деякі мастхеви в мене є", - написала співачка.

Першим вона назвала вмивання. Також зірка робить "холодний" масаж обличчя.

Джамала поділилася власними секретами краси
Фото: instagram.com/jamalajaaa
Джамала поділилася власними секретами краси
Джамала поділилася власними секретами краси
Джамала поділилася власними секретами краси
Джамала поділилася власними секретами краси

"Я завжди тонізую шкіру обличчя зранку і ретельно очищую після косметики. Хоча б раз на два тижні роблю салонні процедури. Dermadrop - "холодний" масаж. Відчуття, ніби зима не просто близько, а прямо на моєму обличчі. Процедура не потребує уколів, не лишає слідів, лише приємне відчуття і класний стан шкіри", - зазначила Джамала.

Артистка виконує і рекомендує БМС - особливий вид гімнастики зі стимулятором для м'язів обличчя і шиї. А ще вона часто ходить на тайський масаж.

"Це те, що розслабляє після важливих виступів, виснажливих танцювальних тренувань та напружених репетицій", - зауважила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка процедура замінить ботокс для обличчя

Для плоского живота й корекції контурів виконавиця робить три-чотири рази на місяць процедуру Onda&Shwarzy.

Батьки Джамали - професійні музиканти. Вона з трьох років мріяла стати співачкою. У дев'ять років записала перший альбом, що містив 12 дитячих пісень.

Батьки Джамали зводили власний будинок у Криму і мали кафе. Джамала із сестрою допомагали їм із дитинства. Працювати доводилося із 7-ї ранку до півночі. Уранці майбутня співачка полола грядки, збирала фрукти, овочі, відносила на ринок. У кафе Джамала мила посуд і різала салати.

Зараз ви читаєте новину «"Холодний" масаж і особлива гімнастика для обличчя - Джамала поділилася б'юті-секретами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути