понеділок, 08 квітня 2013 08:55

Холлі Беррі вагітна другою дитиною
6

Представники Холлі Беррі днями підтвердили інформацію про другу вагітність 46-річної зірки. Більш того, стало відомо, що Холлі чекає на сина.

Оскароносна зірка насолоджується своїм цікавим станом. За даними преси, зараз Холлі на третьому місяці вагітності. Беррі третій рік зустрічається з французьким актором Олів'є Мартінесом, і для чоловіка це буде первісток.

Зараз Холлі та Олів'є виховують п'ятирічну дочку Налу від стосунків актриси з манекенником Габріелем Обрі. Як пише Daily Mail, парі вдалося отримати спільне право опіки над дівчинкою, і, до речі, Нала з нетерпінням чекає на появу братика.

"Моя дочка давно просить мене про це, - розповідала актриса в одному з торішніх інтерв'ю. - Щовечора ми молимося, і вона каже: "Боже, будь ласка, надійшли мені двох'ярусне ліжко і молодшу сестричку". Я вже сказала їй, що можу виконати одне з її прохань. А от щодо другого ми будемо продовжувати молитися. Ось тільки вона ніяк не може зрозуміти, чому Бог займається цим питанням так довго".

Нагадаємо, в березні минулого року Олів'є офіційно оголосив про заручини з Холлі. Сама зірка, яка раніше виступала проти "обміну каблучками і підписання будь-яких папірців", зізналася, що була трохи в шоці. "Ну хто ж знав? - розповідала Беррі в інтерв'ю на шоу Extra. - Я дала собі клятву ... Але ніколи не кажи "ніколи"".

ВІДЕО: Холлі Беррі, захищаючи доньку, накинулася на папараці

Передбачалося, що до кінця 2012 року пара зіграє весілля і перебереться жити до Франції. Однак Габріель Обрі категорично проти того, щоб Налу відвозили до Франції, і восени минулого року у манекенника навіть трапилася бійка з Мартінесом.

Зараз ви читаєте новину «Холлі Беррі вагітна другою дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути