понеділок, 18 березня 2013 12:36

Холлі Беррі радить наносити парфуми між ногами

 

Голлівудська зірка Холлі Беррі чудово розбирається в парфумерії. За останні чотири роки вона випустила п'ять ексклюзивних ароматів, і не виключено, що в недалекому майбутньому порадує шанувальників ще однією новинкою. Ну а поки актриса пояснила, як правильно користуватися парфумами, і запропонувала досить оригінальний спосіб нанесення парфуму.

За словами 46-річної Беррі, парфуми слід наносити зовсім не за вуха, не в область декольте і не на зап'ястя. "Не потрібно наносити парфум на долоні, - заявила вона телеведучому Конану О'Браєну. - Краще розпорошувати їх між ніг, в області стегон. Завдяки злегка підвищеній температурі тіла аромат збережеться на весь день. І ще: якщо ви обіймете кого-небудь, то аромат не передасться вашому приятелеві. Так, це правда. Я тільки так і користуюся парфумами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холлі Беррі буде платити своєму колишньому коханцю $20 тисяч щомісяця

Актриса приступила до випуску власної парфюмерної лінії в 2009 році. Причому готувалася до цього зірка грунтовно. Спочатку був аромат Halle, потім Reveal, який особливо полюбився публіці. У позаминулому році Холлі навіть отримала спеціальну премію FiFi від Фонду парфумерів за професійні заслуги. Духи Reveal були визнані кращими в номінації "Аромат від знаменитості".

Зараз ви читаєте новину «Холлі Беррі радить наносити парфуми між ногами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути