середа, 28 листопада 2012 11:33

"Хочеться їсти пельмені і борщ" - Ірина Шейк

"Хочеться їсти пельмені і борщ" - Ірина Шейк
Модель ніхто не впізнає в Москві Фото: РИА Новости

Ірина Шейк, яка стала ведучою російського реаліті-шоу "Топ-модель по-російськи", вважає себе дуже самокритичною людиною. Про це модель розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Дивлюся і кажу: "Боже, треба було по-іншому сказати, треба було по-іншому стати". Дуже складно дивитися на себе на телебаченні. Все приходить із досвідом. І, як кажуть, перший млинець комом. Сподіваюся, цей млинець не був комом", - зазначила вона.

За словами Шейк, в Москві її ніхто не впізнає і вона може спокійно пересуватися по російській столиці.

"Москва - дуже зайняте місто. І мені здається, тут всі зайняті своїми справами, і люди не звертають увагу, тому я залишаюся непоміченою. Найближчими днями я планую прогулятися по Червоній площі. До речі вчора подумала, що треба взяти з собою паспорт і квиток , раптом поліція попросить показати квиток і паспорт", - зізналася вона.

Модель також поділилася, що її рідні та близькі подорожують скрізь з нею, і по Європі, і в Нью-Йорк.

"Звісно хочеться почастіше приїжджати в Москву, їсти смачні пельмені і борщ. Я вважаю, що російська їжа найсмачніша, і планую швидше б поїсти, вже хочеться їсти", - зазначила Шейк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Шейк хоче бути непристойно багатою

Також модель підкреслила, що бабусям потрібно допомагати.

"Я вважаю, що російська жінка може робити все: прибити гардину, повісити штори, колоти дрова. Ми російські жінки дуже практичні. А бабусь своїх я відвідую два-три рази на рік і сподіваюся, скоро знову поїду", - розповіла Шейк.

Зараз ви читаєте новину «"Хочеться їсти пельмені і борщ" - Ірина Шейк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути