Ексклюзиви
четвер, 11 травня 2017 18:38

Хлопчик збентежився у присутності Кейт Міддлтон
26

Кейт Міддлтон
Фото: Reuters
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон сьогодні відвідала Люксембург. Офіційний візит Кейт приурочений до 150-ї річниці від дня підписання Лондонського договору, який забезпечив нейтральний статус Великого герцогства Люксембург і став важливою віхою в набутті Люксембургом повного суверенітету.

Герцогиня Кембриджська збентежила хлопчика, який подарував їй букет квітів. Кейт Міддлтон і мати малюка спробували його втішити.

Організатори заходу склали для герцогині насичену програму, присвячену "культурним та історичним зв'язкам між Великобританією і Люксембургом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сестра Кейт Міддлтон активно тренується перед весіллям

Так, подорож Кейт в минуле почалося в Музеї сучасного мистецтва Великого герцога Жана (MUDAM), де дружина принца Вільяма могла подивитися поточні виставки британських художників сера Тоні Крейга і Даррена Алмонда. Вона зустрілася з молодими фахівцями, які працюють в сферах культури, освіти, бізнесу і благодійного сектора.

Після Кетрін відправилася на площу Клерфонтен, що розташована недалеко від Кафедрального собору Нотр-Дам. Цими днями там проходить тематичний велосипедний фестиваль, який святкує спільну пристрасть Великобританії і Люксембурга до спорту.

Далі, згідно з програмою, Кетрін відправиться на зустріч з Великим герцогом Анрі і Великою герцогинею Марією Терезою в Палаці великих герцогів, а після приєднається до офіційного святкування ювілейної річниці Лондонського договору 1867 року в Міському музеї Люксембургу.

Заключною зупинкою Кейт стане замок-музей "Три жолудя", де герцогиня зустрінеться з прем'єр-міністром, мером і директором музею. Спеціально для високопоставленої гості проведуть екскурсію по новій виставці "Люксембург 1867 - відкрите місто".

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик збентежився у присутності Кейт Міддлтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути