вівторок, 09 травня 2017 20:27

Сестра Кейт Міддлтон активно тренується перед весіллям
10

Піпа Міддлтон
Піпа Міддлтон
Піпа Міддлтон
Піпа Міддлтон
Піпа Міддлтон

Піппа Міддлтон готується до весілля, яке відбудеться за 2 тижні.

Сестра Кейт Міддлтон активно худне перед подією і була помічена на пробіжці у Лондоні. Піпа у легігнсах та зі спортивним рюкзаком була зосереджена на тренуванні.

Піппа зіграє весілля у храмі St Mark's у Інголфілд, Бейкершир, гуляння продовжаться у сімейному будинку Міддлтонів у Баклбері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнери створили розкішні варіанти весільної сукні сестри Кейт Міддлтон

Серед запрошених будуть і сестра Піпи, герцогиня Кембриджзька Кейт Міддлтон та її чоловік принц Вільям і їхні маленькі діти. До речі, для принца Гаррі зробили виключення. За правилами, які встановила Піпа на власному весіллі, гості мають бути лише з тими партнерами, з якими одружені. Брату принца Вільяма дозволили бути разом зі своєю подругою Меган Маркл, з якою він зустрічається з минулого року.

"Вся увага буде прикута до Піпи і це на неї тисне, тому я вважаю нормальним те, що вона багато тренується за кілька тижнів до весілля. Імовірно занадто багато зусиль, але вона можливо матиме більше впевненості, тому що відчуватиме гармонію і не буде хвилюватися через зовнішність. Її руки виглядають досить м'язистими, я думаю, що вона має атлетичне тіло і тренування нададуть її фігурі більш мускулистого вигляду, ніж худорлявого", - коментує зірковий стиліст Наомі Істед.

Зараз ви читаєте новину «Сестра Кейт Міддлтон активно тренується перед весіллям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути