вівторок, 23 вересня 2014 13:53

Хакери погрожують подружці Гаррі Поттера голими фото

Автор: Reuters
 

Подружка Гарі Поттера Емма Вотсон стане жертвою хакерів, повідомили самі зловмисники, які погрожують опублікувати особисті фото актриси в найближчі дні.

У мережі з'явилася сторінка під назвою "Ема, ти наступна", на якій йде зворотний відлік. Судячи з нього, деякі фото Уотсон потраплять в інтернет в ніч на п'ятницю.

"Не забувайте, найскандальніше ще попереду", - запевняють хакери.

Нагадаємо, що хакери в основному "зливають" в мережу фото, на яких зірки зображені оголеними, а також їх особисту інформацію - наприклад, днями в соцмережах виклали інтимне послання, яке Ембер Херд писала своєму коханому, Джонні Деппу.

Зловмисники, які зламали акаунт Емми Вотсон, найімовірніше, не випадково вирішили нанести удар саме зараз, поки у всьому світі обговорюють її присвячену фемінізму промову під час засідання товариства United Nation Women.

"Жахливо бачити, як права жінок на приватне життя грубо порушуються, але ще гірше - читати неповажні коментарі з цього приводу", - висловлювалася про хакерському скандалі.

Нагадаємо, віртуальні злодії заволоділи фотографіями таких зірок як Дженніфер Лоуренс, Кірстен Данст, Кейт Аптон і Кім Кардаш'ян - тепер відверті кадри селебріті "розгулюють" по соціальним мережам.

Зараз ви читаєте новину «Хакери погрожують подружці Гаррі Поттера голими фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути