вівторок, 20 вересня 2011 16:55

Хайді Клум застрахувала свої ноги на $2 млн

Хайді Клум застрахувала свої ноги на $2 млн

Хайді Клум застрахувала свої ноги на 2 мільйони доларів.

Це не найбільша сума на пам'яті страховиків. Але тим не менш шанувальники Хайді в захваті. Щоправда, одна нога топ-моделі вийшла трохи дешевше за іншу.

"Я особисто їх не страхувала, це зробив один з моїх клієнтів, - розповіла 38-річна знаменитість в інтерв'ю на телешоу Extra. - Я була в Лондоні, і мені довелося їхати в це місце, де перевірили мої ноги. У мене є невеликий шрам після того, як я впала на скло, так що моя ліва нога не така дорога, як права".

В якості критеріїв оцінки предмету страхування фахівці використали довжину ніг, їхню форму, унікальність та комерційний потенціал.

Варто зазначити, що років п'ять тому вже ходили плітки, що Хайді застрахувала свої нижні кінцівки на 1,1 мільйона фунтів стерлінгів. Поліс оплатила компанія Braun, епілятори якої на той час рекламувала Клум.

Але звісно ж, в цілому для зірок шоу-бізнесу сума в 2 мільйони не така вже й велика. Так, за даними преси, американська поп-діва Мерайя Кері свого часу застрахувала свої ноги на мільярд. Тіна Тьорнер збереження своїх грудей оцінила в 780 тисяч доларів, а своїх легендарних струнких ніг - в 3,2 мільйона.

За чутками, не відстала від Кері і Дженніфер Лопес, яка застрахувала своє тіло також на мільярд. Ноги Джей Ло оцінила в 400 мільйонів, стегна - в 100, груди та сідниці - по 200 мільйонів. Обличчя зірки застраховано на 50 мільйонів доларів і на таку ж суму - волосся.

Трохи дешевше цінує свої нижні кінцівки зірка молодіжних комедій актриса Джеймі Лі Кертіс - вона застрахувала ноги на 2 мільйони доларів. А барбадоська поп-співачка Ріанна і зовсім з настанням нещасного випадку отримає в якості компенсації за свої ніжки всього мільйон.

Зараз ви читаєте новину «Хайді Клум застрахувала свої ноги на $2 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути