четвер, 13 вересня 2012 18:00

Гайді Клум розповіла про свій роман з охоронцем
5

Топ-модель Гайді Клум на вчорашньому шоу Кеті Курік підтвердила, що у неї дійсно роман з охоронцем.

Кілька тижнів тому в пресі з'явилися цікаві фото знаменитої красуні. Гайді відпочивала на Сардинії і була зображена на пляжі в обіймах свого охоронця Мартіна Крістена. Побачивши знімки, майже колишній чоловік моделі Сіл обурився до глибини душі.

Він публічно заявив, що Клум могла б і почекати закінчення шлюборозлучного процесу. І взагалі ніжності з представниками обслуговуючого персоналу зовсім не до лиця такій відомій дамі.

Гайді на нападки Сіла відреагувала спокійно. Але охоронця змінила. На всяк випадок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайді Клум ніколи не зраджувала чоловікові у шлюбі

Клум також додала, що до розриву ніколи не зраджувала Сілу.

І ось тепер вона визнає, що дійсно захопилася Мартіном. Так, вони зустрічаються. "Але я навіть не знаю, як назвати це. Не знаю", - сказала Гайді Кеті. За словами моделі, вона давно дружна з Крістеном і вважає його чудовим хлопцем. Зрештою, саме він протягом чотирьох років відповідав за безпеку її сім'ї. "Мартін дбав не тільки про мене, але і про моїх дітей. Розумієте, я довіряю йому життя своїх дітей!" - пояснила красуня.

І ось після розриву з Сілом Клум раптом глянула на свого сек'юріті з дещо іншого боку. І зрозуміла, що поруч з нею знаходиться дуже цікавий чоловік. Але Гайді відразу попереджає: "Наші стосунки тільки переростають з дружніх в романтичні. Я навіть не знаю, чи можна назвати це "романом"".

Зараз ви читаєте новину «Гайді Клум розповіла про свій роман з охоронцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути