понеділок, 09 квітня 2012 11:36

Гайді Клум подала документи на розлучення

Гайді Клум подала документи на розлучення
Модель просить суд залишити дітей з нею Фото: vokrug.tv

Топ-модель Гайді Клум подала на розлучення. Як офіційно повідомляють інформагентства, всі необхідні документи про розірвання шлюбу були направлені в п'ятницю, 6 квітня, в суд Лос-Анджелеса.

Пресі вдалося з'ясувати, що в якості причини Гайді вибрала стандартне формулювання: "непереборні протиріччя". Уточнюється, що перед весіллям пара підписала шлюбний контракт, тому скандалів з приводу поділу майна, у принципі, виникнути не повинно. Пара також постаралася не травмувати дітей, в одному з документів Гайді просить суд залишити дітей з нею, але при цьому зберегти право Сіла відвідувати їх в будь-який час.

Крім того, топ-модель хоче повернути їй дівоче прізвище Клум (на даний момент Хайді є місіс Семюель), а також просить відхилити можливі вимоги колишнього про подружню підтримку. При цьому зірка, яка є набагато заможніше співака, уточнює, що не проти того, щоб Сіл оплатив її витрати на адвоката.

Нагадаємо, про свій розрив зразкова зоряна пара оголосила в кінці січня. Подружжя не стало уточнювати, що довело їх до розставання. Але за чутками, Гайді була не в змозі терпіти буйну вдачу чоловіка. Мовляв, часом артист ставав абсолютно некерованим, і Клум всерйоз побоювалася за психіку дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Гайді Клум після розриву продовжує носити обручку

Втім, якийсь час циркулювали чутки, що пара не виключає можливості возз'єднання. Обидва не знімали обручок і мало не зізнавалися в коханні один одному.

Але врешті-решт Клум зрозуміла, що жити без чоловіка не так вже й страшно. "Їй стало трохи легше, і вона почувається комфортніше, перебуваючи далеко від Сіла. Хайді намагається не заплутатися у своїх почуттях. Вона рухається далі і не хоче жити минулим", - розповідало джерело з оточення моделі.

Зараз ви читаєте новину «Гайді Клум подала документи на розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути