вівторок, 11 вересня 2018 14:25

Гурту AVIATOR подарували гітару з солі
4

Гурту AVIATOR подарували гітару з солі
Фото: Прес-служба
Гурту AVIATOR подарували гітару з солі
Гурту AVIATOR подарували гітару з солі
Гурту AVIATOR подарували гітару з солі

Група AVIATOR привітала з Днем міста мешканців Бахмута концертом на стадіоні місцевого спортивного комплексу "Металург". На знак подяки за виступ міський голова Олексій Рева вручив фронтменом Дмитру Тодорюку і Андрію Сторожу ексклюзивну гітару "Fender", ювелірно створену спеціально для хлопців з пласта Бахмутськой солі.

"Враження від подарунка? Приблизно такі: на святі до дня народження іменинник в кінці вечора дарує абсолютно безцінну річ ... тобі! - посміхається Дмитро Тодорюк. - Ми не очікували, безумовно! Бахмуту вдалося підкорити не тільки приголомшливою атмосферою під час концерту, але і сувеніром, який вже увійшов в історію нашої команди! Спасибі! ".

"Ми в черговий раз переконалися, наскільки талановиті люди живуть в нашій країні, - додає Андрій Сторож. - Немає нічого приємнішого розуміти, що твоя справа може надихнути іншого! У відповідь ти сам отримуєш заряд емоцій на те, щоб злітати ще вище!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Група "Авіатор" презентувала нову пісню в літаку

Автор незвичайної гітари, майстер-скульптор Віктор Жук, поділився, що на виготовлення інструменту їм з братом знадобилося близько двох тижнів.

"Два тижні - це тільки період безпосередньої роботи. До цього був етап підготовки: вивчення матеріалу, зняття всіх мірок, спілкування з професійними музикантами. Натягувати струни самі не зважилися: на" допомогу "прийшов один-басист. Практично такий же" Fender "був у Курта Кобейна, головне - щоб з ним так само не обійшлися, а то сцену проломить, - сміється Віктор. - Ми раді, що подарунок "потрапив" в ціль: запал рок-н-ролу в ребятах- "авіаторів" дуже відчувається, особливо - на "живих" концертах ".

За словами артистів, у них є ідея відкрити невеликий музей найдивовижніших речей, подарованих слухачами.

Український гурт "Авіатор" вперше заспівала на висоті 10 тис. м.

Артисти стали одними з перших пасажирів на рейсі Київ-Люблін. Під час польоту музиканти зіграли імпровізований концерт для інших пасажирів. І хоча апаратура не витримала перепадів атмосферного тиску, це не завадило "Авіатору" зірвати бурхливі оплески під час польоту від вдячних слухачів.

Зараз ви читаєте новину «Гурту AVIATOR подарували гітару з солі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути