вівторок, 19 червня 2018 15:47

Гурт "Авіатор" презентував нову пісню в літаку

Український гурт "Авіатор" вперше заспівав на висоті 10 тис. м.

Артисти стали одним з перших пасажирів нових авіаліній Bravo Airways на рейсі Київ-Люблін. Під час польоту музиканти зіграли імпровізований концерт для інших пасажирів. І хоча апаратура не витримала перепадів атмосферного тиску, це не завадило "Авіатору" здійняти бурхливі оплески під час польоту від вдячних слухачів.

"Вперше презентували новий трек у небі, взагалі вперше співали у польоті. Ми співали під час наших льотних курсів, але це максимум кілометр, але на висоті 10 км. вперше. Трохи було дискомфортно, адже закладає вуха. Але те, як нас підтримали пасажири, все перекрило. Техніка не могла витримати перепадів тиску. Вперше люди апладували не після польоту літака, а під час. Пісня "Небо для двох" написана більше року тому. Так співпало, що презентували на відкритті авіаліній. Коли побачили пост у Фейсбук, що планується відкриття нового маршруту, то народилася пропозиція заспівати у небі. Це була у повному сенсі цього слова світова прем'єра пісні в акустичній версії", - говорять музиканти гурту "Авіатор" Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки побачили Київ очима людей у візках

Автор: Прес-служба
  Гурт "Авіатор"
Гурт "Авіатор"
Автор: Прес-служба
  Гурт "Авіатор"
Гурт "Авіатор"

Раніше "Авіатори" та інші зірки самі сідали у візки, щоб відчути, наскільки важко пересуватися людям з особливими потребами. Акцію "Зірки за безбар'єрність міст" організували журнал VIVA, телеканал 1+1 та громадська організація Підмога.info.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Авіатор" презентував нову пісню в літаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути