вівторок, 02 листопада 2010 15:21

Гурт "Бумбокс" презентував новий кліп у оновленому складі

Гурт "Бумбокс" презентував новий кліп у оновленому складі
Першого дня найхолоднішого осіннього місяця листопада в столичному клубі презентували новий кліп гурту "Бумбокс" на пісню "Холода.нет ".

Композицією з такою оптимістичною назвою учасники колективу вирішили допомогти шанувальникам боротися із зіпсованим через настання холодів настроєм.

Нове музичне відео група зняла в оновленому складі. До Андрія Хливнюка, Андрія "Мухи" Самойла і Валентина "Валіка" Матіюка долучилися бас-гітарист Денис Левченко й ударник Олександр "Люсік" Люлякін.

Відеокліп знімали в одній із київських студій. Режисером відео став Володимир Якименко (Pistolet films) спільно з дизайнером Олегом Борщевським. У своїй роботі Володимир Якименко переносить музикантів у інший вимір, вимір кохання. І вже назва пісні говорить: там, де кохання, холоду немає.

"Треба Вові подякувати за його роботу, - говорить продюсер групи Олексій Согомонов, представляючи кліп. - Ми з ним працюємо давно. Якщо хто не знає - це почалося з кліпу "та4то". Всі задоволені. Кліп хороший. Ми його презентували відразу на купі каналів у Росії та в Україні. Й на радіо. Ми вирішили все зробити одним ударом. Мені здається, це дає певні результати".

"Пісня не стільки про те, як класно втекти на час у теплі краї, скільки про те, що кожен із нас може створити ці "теплі краї" для коханої людини просто тут і зараз", - розповів вокаліст "Бумбокса" Андрій Хливнюк.
Зараз ви читаєте новину «Гурт "Бумбокс" презентував новий кліп у оновленому складі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути