понеділок, 08 жовтня 2018 15:12

Гурт CLOUDLESS представив саундтрек до серіалу "Школа"

Гурт CLOUDLESS представив саундтрек до серіалу "Школа"
Під час прем'єри треку у серіалі його одразу "зашазамили" більше 2 000 слухачів Фото: Facebook

Саундтрек до серіалу "Школа" від гурту CLOUDLESS потрапив до сотні українського чарту Shazam. Прем'єра синглу "Відчувати" відбулася в серіалі "Школа" 26 вересня. Артисти планують знімати кліп незабаром. Це буде перша відеоробота для гурту. До цього вони випускали лише лірик-відео.

Під час прем'єри треку у серіалі його одразу "зашазамили" більше 2 000 слухачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичний гурт CLOUDLESS вразив проникливою композицією

"Не обов'язково говорити про почуття, не обов'язково бути фізично поруч, не обов'язково робити безглузді вчинки, чи доводити щось собі чи іншим. Найважливіше - відчувати. На відстані. Попри повну відсутність можливості бути разом з людиною, до якої виникають почуття. Попри реальність, що труїть зсередині та ззовні стосунки і людей, що прагнуть бути разом. Достатньо просто відчувати одне одного і від цього бути настільки близькими духовно, що не потребувати більше нічого", - прокоментували автори пісні.

"Відчувати" є першим синглом, що розпочинає роботу над новим альбомом CLOUDLESS.

У перших серіях другого сезону україномовного серіалу "Школа" глядачі познайомились із новими героями, учнями 10-Б класу. За сюжетом вони створюють музичний гурт "Faces", а першою піснею музичного колективу, яку вони виконують, стала композиція "With you". Її автором став лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя.

Зараз ви читаєте новину «Гурт CLOUDLESS представив саундтрек до серіалу "Школа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути