пʼятниця, 15 вересня 2017 16:27

Столичний гурт CLOUDLESS вразив проникливою композицією

Київський дует CLOUDLESS презентував новий сингл "Всередині". Це третя та остання композиція з майбутнього альбому молодого гурту.

"Цей трек у своїй першій формі побачив світ півтори роки тому. Спочатку це був космічний, політний трек, більш м'який, ніжний. Також він був англомовним. І нам здавалося, що ми сказали все, що хотіли і поклали трек "на полицю". Через деякий час ми зрозуміли, що нам є що додати", - коментує вокаліст Євген Тютюнник.

"Всередині" - вже третій трек, який зводить Сергій Любiнский для гурту. Він є саунд-продюсером київської студії Revet Sound.

Автор: Прес-служба
 

"Для мене, це урбаністичний трек, під який хочеться гуляти вночі по великому мегаполісу після дощу, розчиняться в динаміці міста. Або їхати на авто по трасі на заході сонця. "Всередині", насправді, непростий трек, який поєднує електронний, "прямий" грув, атмосферні сінти, стильні гітари і звучання 80-х", - розповів гітарист і клавішник Антон Панфілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Що ж ви дівчата робите?"- грузинський гурт заспівав українську пісню

Гурт CLOUDLESS складається з двох учасників - Євгенія Тютюнника (вокал/клавіші) і Антона Панфілова (клавіші/гітара/бас). У музичній індустрії хлопці вже давно. Увесь цей час вони створювали музику в абсолютно різних жанрах.

Євген Тютюнник - екс-фронтмен колись культової метал-команди "Тонкая Красная Нить", Антон Панфілов зараз є ударником групи "Фiолет". Музиканти експериментують в жанрах synth pop, pop, electronic і ambient.

Другим синглом гурту стала пісня "Небо на стелі".

Зараз ви читаєте новину «Столичний гурт CLOUDLESS вразив проникливою композицією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути