четвер, 22 грудня 2022 20:55

"Груди були ого-го" – Квіткова показала себе вагою у 83 кг після пологів
4

Дружина ведучого Микити Добриніна – блогерка Даша Квіткова, вирішила відверто поспілкуватися із прихильниками та розповісти їм про трансформації своєї фігури.

Зокрема, знаменитість неодноразово ділилася, що під час вагітності сильно набрала вагу. Даша навіть зізнавалася, що соромилася своєї фігури та боялася показати, яка вона була, пише ТСН.

Однак нині Квіткова не боїться поділитися з прихильниками особистим. В Instagram блогерка показала, який вигляд мала з вагою у 83 кг, коли тільки-но народила сина Лева.

Нині Даша важить 50 кг. За словами блогерки, її вага менша, аніж була до вагітності. Та на цьому Квіткова планує зупинитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квіткова блиснула схудлою фігурою в спідньому

"Я припинила цілеспрямовано худнути, коли досягла своєї довагітної ваги: 53 кг. Зараз я 50 кг. Вага самостійно їде. Наразі я просто хочу зробити гарну та здорову форму того, що є", – зазначила Даша.

Блогерка також зізналася, де в неї після пологів з'явилися розтяжки на тілі.

"На животі немає. Є на грудях, бо вони під час гв (грудного вигодовування – Gazeta.ua) були ого-го, та на стегнах. Жодним чином не збираюся боротися, вони мене не бентежать", – поділилася знаменитість.

Блогерка Даша Квіткова вирішила відверто поспілкуватися із прихильниками та розповісти їм про трансформації своєї фігури
Фото: instagram.com/kvittkova
Блогерка Даша Квіткова вирішила відверто поспілкуватися із прихильниками та розповісти їм про трансформації своєї фігури
Блогерка Даша Квіткова вирішила відверто поспілкуватися із прихильниками та розповісти їм про трансформації своєї фігури
Нині Даша важить 50 кг

Блогерка Даша Квіткова розповіла, як вони з ведучим і колишнім героєм "Холостяка-9" Нікітою Добриніним подолали кризу в стосунках.

Після народження сина Лева в подружжя з'явилися складнощі в шлюбі. Про те, як пара зуміла подолати їх, Квіткова розповіла в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «"Груди були ого-го" – Квіткова показала себе вагою у 83 кг після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути