Ексклюзиви
середа, 22 вересня 2010 17:56

Гришко співатиме гімни на "Євро 2012"

Гришко співатиме гімни на "Євро 2012"

Перевірені джерела повідомили, що оперний співак Володимир Гришко співатиме гімни на "Євро 2012".

"З ним так розплатились за участь у передвиборній кампанії Януковича, - розповів співак, який відмовився називатися. - Обіцяли спочатку місце міністра культури, потім - посаду директора палацу "Україна", а подарували тендер. Як на мене, віддячили щедро. Гришка тепер покажуть у всіх країнах світу. Про таку славу мріють мільйони. Тендер випрошував для себе Пономарьов, але з владою домовитися не зміг".

Помічниця співака від коментарів відмовилась і передала йому слухавку.

"Маестро Гришко не вигравав тендер, йому запропонували виконувати гімн під час Євро-2012 і він погодився абсолютно безкоштовно заспівати його, - сказав про себе Володимир Данилович. - Мені зробили пропозицію посли доброї волі Києва".

Послами доброї волі Києва є Віталій Кличко, Ганна Безсонова, Віктор Леоненко, Олексій Михайличенко, Леонід Буряк, а також сам Гришко.

"Я опікуюся культурним вектором підготовки до єврочемпіонату. Співатиму гімн наживо, не під фанеру, бо маю великий досвід виступів за кордоном", - сказав співак.

Хвалиться, що може співати п"ятьма мовами: українською, італійською, німецькою, французькою та англійською.

"Якщо, скажімо, уругвайці захочуть, аби я виконав і їхній гімн, я можу вивчити уругвайську. Якщо хтось із співаків вважає, що може це зробити краще за мене, не буду заперечувати", - додав Гришко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гришко співатиме гімни на "Євро 2012"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути