пʼятниця, 20 серпня 2021 18:37

Грайливі пози дружини Ями, голий бюст Брітні Спірс і Єфросініна в спідньому - що публікують зірки
11

Знаменитості хизуються підтягнутими фігурами та пишними принадами на відвертих фотосесіях. Діляться сміливими знімками в Instagram.

Дружина хореографа Влада Ями Лілія спокусливо позувала на пляжі. Постала в сріблястому бікіні та сітчастій накидці. Влаштувала гарячу фотосесію під час відпочинку в Греції.

Британська співачка Дуа Ліпа теж сфотографувалася в бікіні. Позувала в надвідвертому жовтому купальнику, який ледь прикриває груди зірки. Пляжний образ доповнила червоними окулярами й масивними прикрасами.

Дружина голови Черкаської ОДА Олександра Скічка Єлизавета Юрушева показала знімки, на яких з'явилася в червоному монокіні. Позувала на одеському пляжі.

Режисерка Оксана Байрак поділилася зухвалою світлиною. Вона еротично випнула апетитні сідниці в бікіні.

Американська співачка Брітні Спірс приголомшила фанів надвідвертими фото. Виконавиця опублікувала фото, на яких позувала топлес. На деяких з них тримає червону троянду. Пишні груди прикрила руками.

Артистка Ірина Федишин публікує спекотні світлини з болгарського відпочинку. Зірка спокусливо повигиналася на пляжі в купальнику цікавого фасону.

Британська модель Демі Роуз вкотре вразила фанів. Вона постала з оголеним бюстом, який прикрила книгою.

Ексучасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська показала струнку фігуру в різнокольоровому монокіні. Образ доповнила яскравим макіяжем, а волосся накрутила.

Співачка Оля Полякова похизувалася формами в білому бікіні. Зірка звабливо вигиналася на яхті в Одесі.

Ведуча Маша Єфросініна шокувала фанів сміливим фотосетом. Вона позувала в ніжному комплекті спідньої білизни українського бренду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еністон і Камінська: зірки, які вдавалися до ринопластики й не приховують цього

Артистка Надя Дорофєєва публікувала знімки з турецького відпочинку. На одній зі світлин постала в яскравому бікіні та білій панамці.

Gazeta.ua зібрала найспекотніші фото, якими ділилися зірки цього тижня.

Американська співачка Брітні Спірс приголомшила фанів надвідвертими фото
Фото: instagram.com/britneyspears
Співачка Оля Полякова похизувалася формами в білому бікіні
Британська співачка Дуа Ліпа теж сфотографувалася в бікіні
Ведуча Маша Єфросініна шокувала фанів сміливим фотосетом
Дружина голови Черкаської ОДА Олександра Скічка Єлизавета Юрушева показала знімки, на яких з'явилася в червоному монокіні

Дружина телеведучого Дмитра Гордона Олеся Бацман поділилася спекотними фото з відпустки. Журналістка постала в леопардовому монокіні, яке вдало підкреслює її пишні принади. Влаштувала фотосесію на тлі моря. Пляжний образ доповнила солом'яною кепкою.

Зараз ви читаєте новину «Грайливі пози дружини Ями, голий бюст Брітні Спірс і Єфросініна в спідньому - що публікують зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути