середа, 18 серпня 2021 17:39

Еністон і Камінська: зірки, які вдавалися до ринопластики і не приховують цього
6

Блогерка й багатодітна мати 26-річна Софія Стужук поділилася з підписниками, що зробила ринопластику. Вона сказала в Instagram, що це було її мрією.

Операцію провів Едгар Камінський - колишній чоловік співачки Слави Камінської. Хірург опублікував у мережі ролики, зроблені під час операцій. У дописі зазначив, що зробив закриту пластику носа, пластику верхніх і нижніх повік.

Хто ще з зірок наважувався на ринопластику і зізнається в цьому, підготувала Gazeta.ua.

Американська модель та світська левиця Кім Кардаш'ян вдавалася не лише до збільшення сідниць. Також учасниця реаліті "Сімейство Кардаш'ян" робила ринопластику, змінювала форми обличчя та збільшувала розмір грудей.

Блогерка й багатодітна мати Софія Стужук поділилася з підписниками, що зробила ринопластику
Фото: instagram.com/sofia_stuzhuk
Блогерка й багатодітна мати Софія Стужук поділилася з підписниками, що зробила ринопластику
Американська модель та світська левиця Кім Кардаш'ян вдавалася не лише до збільшення сідниць. Вона також змінювала форму носа
Ексучасниця дуету "НеАнгели" Слава Камінська не приховує, що лягла під ніж пластичного хірурга. Співачка збільшила груди і зробила ринопластику
Американська акторка грецького походження Дженніфер Еністон відверто розповідала, що перенесла пластичну операцію

Ексучасниця дуету "НеАнгели" Слава Камінська не приховує, що лягла під ніж пластичного хірурга. Коли фани почали надсилати їй знімки формату "до - після", артистка наголосила, що впевнена в тому, що все робить правильно. Співачка схудла, збільшила груди й зробила ринопластику.

Американська супермодель Тайра Бенкс у мемуарах, які презентувала ще 2019 року, зізналася: до ринопластики вдавалася. Ще на початку кар'єри вона зробила ніс. Хрящі в носі заважали моделі дихати.

"Я зробила косметичну операцію, зробила ніс. Відчуваю, що повинна була сказати правду", - прокоментувала Бенкс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Величезні губи й тонкі носи: як виглядали б зірки минулого в сучасному світі

Американська акторка грецького походження Дженніфер Еністон відверто розповідала, що перенесла пластичну операцію. Їй виправили носову перегородку та поліпшили форму.

У березні цього року блогерка Софія Стужук збільшила груди до четвертого розміру. Вона ділиться відвертими світлинами з підписниками в Instagram, на яких хизується штучними принадами й перераховує їх переваги.

Зараз ви читаєте новину «Еністон і Камінська: зірки, які вдавалися до ринопластики і не приховують цього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути