четвер, 01 вересня 2022 14:32

Спецтема: Війна Росії проти України

"Казала не переходити на російську": Кондратюк згадав, як працював з Марченко
4

Дружина нардепа-зрадника Віктора Медведчука Оксана Марченко раніше мала проукраїнську позицію. До того ж вона вела свої передачі українською мовою і колегам радила розмовляти лише рідною, навіть якщо до них приходили учасники з різних країн.

Про це в інтерв'ю SportArena повідомив продюсер Ігор Кондратюк. Ведучий пригадав, як колись працював з Марченко на декількох талант-шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Медведчука втекла до Москви

Продюсер і ведуча разом працювали в кількох проєктах. Марченко вела всі свої шоу українською, але в житті спілкувалася російською мовою.

"У нас з нею було декілька епізодів, коли вона казала не переходити на російську мову, навіть якщо приїхали люди не з України... Реально ми про це говорили. Вона питала: "Чому ти переходиш?". Я відповідав: "Так людина приїхала з-за Уралу, вона ж ні бельмеса". А вона говорила: "Це її проблеми, нехай вчить!" – розповів Кондратюк.

Шоумен також розповів, що на передачах Марченко завжди був присутній її батько, який у глядацькій сидів у вишиванці.

"Тато її постійно ходив у вишиванці. У них там, по-моєму, мама з татом розійшлися, не говоритиму про це, я не надто цікавився цим. Але тато був на всіх ефірах перші роки три. І він завжди приходив у вишиванці", - пригадує Кондратюк.

Він висловив думку, що Марченко зрадила країну через гроші.

"Їхня сім'я вирішила стати зрадниками України, а могла зробити навпаки. Чому? Не знаю. Точніше, я здогадуюся чому. Гроші, мабуть, відіграли величезну роль. Гроші та якісь зв'язки, які точно не можна розірвати в Медведчука. Казати, що вони категорично не згодні зі шляхом розвитку нашої країни – це маячня. Це навіть смішно слухати. Казати, що я раніше бачив це в Оксани? Ні…", - додав Кондратюк.

Продюсер і ведуча разом працювали у декількох проєктах
Фото: Соцмережі
Продюсер і ведуча разом працювали у декількох проєктах
Продюсер і ведуча разом працювали у декількох проєктах
Продюсер і ведуча разом працювали у декількох проєктах

Суд арештував три земельні ділянки на понад 2 млн грн, які незаконно опинились у власності дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко.

Наділи незаконно опинились у власності дружини підозрюваного в державній зраді й сприянні діяльності терористичної організації нардепа. Зараз триває процедура передавання землі в управління держави.

Зараз ви читаєте новину «"Казала не переходити на російську": Кондратюк згадав, як працював з Марченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути