Ексклюзиви
середа, 28 жовтня 2020 17:16

Головному герою "Джокера" 46. Блискучі перевтілення іменинника у фільмах

Головному герою "Джокера" 46. Блискучі перевтілення іменинника у фільмах
За його участю "Джокер" став найкасовішим з R-рейтингом за всю історію кіно. Фото: instagram.com/joaquinlphoenix

Американський актор Хоакін Фенікс сьогодні відзначає 46-річчя. Торік він зачарував мільйони глядачів акторською майстерністю у фільмі "Джокер". За його участю "Джокер" став найкасовішим з R-рейтингом за всю історію кіно. Про це повідомляє "Сьогодні. Lifestyle".

Лауреат премій "Оскар" і "Золотий глобус", призер Каннського і володар кубка Вольпі Венеціанського кінофестивалів - таким Фенікса знає увесь світ.

Пропонуємо згадати найкращі ролі Хоакіна Фенікса.

"Гладіатор" (2000)

Саме "Гладіатор" показав талант Хоакіна змінюватися до невпізнання. У цьому фільмі Фенікс зіграв сина Марка Аврелія Коммода, який потайки вбиває батька. І саме ця роль принесла актору першу номінацію на "Оскар".

"Вона" (2013)

За видатну роботу в цій драмі Фенікс отримав номінацію на "Золотий глобус". Разом з актором у фільмі знялися Скарлетт Йохансон, Емі Адамс, Руні Мара і Олівія Вайлд. До речі, після зйомок у цій картині почалися романтичні стосунки між Феніксом і Марою. Дія фільму відбувається в майбутньому. Люди припинили писати листи самі. За них це роблять спеціальні організації. В одній із таких працює головний герой, якого зіграв Фенікс.

"Джокер" (2019)

Одна з найкращих ролей Фенікса, за яку він отримав "Оскара" та "Золотий глобус". Сюжет: у місті Готем живе комік Артур Флек, який працює клоуном у невеликому агентстві розваг і мріє про кар'єру стендап-коміка. За образом клоуна криється нещасний понурий чоловік, який живе з хворою матір'ю Пенні Флек. Але пізніше Артур стає символом протестів проти влади і перетворюється на Джокера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джулія Робертс відзначає 53-річчя. Яскраві ролі найвисокооплачуванішої акторки

Американський актор Хоакін Фенікс, який цьогоріч отримав "Оскар" за роль Джокера, зіграє французького імператора Наполеона Бонапарта. Фільм зніме англійський режисер Рідлі Скотт.

Зараз ви читаєте новину «Головному герою "Джокера" 46. Блискучі перевтілення іменинника у фільмах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути