вівторок, 12 червня 2012 17:55

"Головний обов'язок дружини футболіста - не зраджувати чоловіка" - Андрій Воронін

"Головний обов'язок дружини футболіста - не зраджувати чоловіка" - Андрій Воронін
Дружина футболіста дуже щаслива з ним Фото: football.sport.ua

Форвард збірної України Андрій Воронін вважає, що більшості дівчат від футболістів потрібні виключно гроші. Саме тому спортсмени повинні бути напоготові.

Про це він розповів в програмі "Жінка Чемпіона" на ТРК "Україна".

"Зараз ми живемо в Москві. Я багато спілкуюся з молодими футболістами, і вони підтверджують мої спостереження: знайти собі дружину в цьому місті практично нереально. Коли місцеві дівчата дізнаються, що ти футболіст, тут же погоджуються буквально на все! Їм потрібні гроші, поїздки, гарні шмотки, прикраси, гламурне життя, вечірки... Все. Більше їм нічого не треба", - говорить Воронін.

Саме тому свою майбутню дружину футболіст поїхав шукати в Одесу. Саме там він через спільних друзів і познайомився з Юлією. Однак під час першої зустрічі дівчина не звернула на нього ніякої уваги. Симпатія виникла тільки пізніше.

З того моменту минуло вже більше 6 років. І тепер Юлія зізнається, що дуже щаслива бути поруч з Андрієм. А футболіст як і раніше впевнений, що головна запорука міцного шлюбу - вірність дружини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рубльовка - це не те, що нам потрібно" - дружина Вороніна про життя в Москві

"Головний обов'язок дружини футболіста - не зраджувати чоловіка, бути весь час поруч і допомагати у всьому. Ми, на жаль, часто перебуваємо в роз'їздах: на зборах, на тренуваннях, на базі ... Я знаю деяких футболістів, чиї дружини якраз цим і користуються, зраджуючи чоловіка, почуття, родину", - поділився своєю думкою Воронін.

Зараз ви читаєте новину «"Головний обов'язок дружини футболіста - не зраджувати чоловіка" - Андрій Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути