понеділок, 27 квітня 2020 03:12

Голос країни-10: чим закінчився суперфінал

Голос країни-10: чим закінчився суперфінал
Став відомий переможець Голосу країни-10. Фото: ТСН

На каналі "1 + 1" пройшов суперфінал вокального шоу "Голос країни-10".

Нарешті стало відомо ім'я переможця пісенного проекту. За підсумками глядацького голосування в цьому році переміг підопічний Тіни Кароль Роман Сасанчин.

За перемогу в шоу боролися відразу 20 учасників з команд MONATIK, Дана Балана, ПТП і NK, а також Тіни Кароль. Через пандемію коронавірусу фінал проекту "Голос країни-10" відбувся в особливому форматі, з огляду на важливість дотримання всіх умов карантину. Так, ведучі перебували в ізоляції і з'являлися на сцені як голограми, учасники по одному виступали, а тренери взагалі - перебували по домівках.

Суперфінал відбувся за оновленими правилами в два етапи. Так, в першому виступили всі 20 учасників, які виконали нові пісні. За результатами глядацького голосування до другого етапу пройшли по одному вокалісту з кожної команди. Потім четверо суперфіналістів виконали композиції, з якими прийшли на "сліпі прослуховування" проекту. Серед них глядачі і вибирали переможця.

В результаті, за рішенням глядачів, переможцем вокального шоу "Голос країни-10" став Роман Сасанчин. Це вже друга перемога юнака в проекті. Вперше він переміг у дитячому "Голосі" і теж в команді Тіни Кароль.

Роман став власником квартири в Києві, а його зоряна тренер здобула п'яту перемогу у вокальному шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онлайн-фестиваль збере музикантів найрізноманітніших музичних напрямків

"Голос країни" - українське вокальне телевізійне шоу телеканалу "1+1", адаптація оригінального формату The Voice of Holland, який вперше з'явився в ефірі голландського телебачення на каналі RTL в 2010 році. Україна стала однією з двох країн поряд з США (The Voice of America), які почали роботу над адаптацією формату відразу ж після виходу оригінального шоу.

Зараз ви читаєте новину «Голос країни-10: чим закінчився суперфінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути