Ексклюзиви
вівторок, 12 березня 2024 11:42

Голий Сіна, перформанс Кена, факапи і перша статуетка України: найцікавіше з церемонії "Оскар"
5

Раян Гослінг
Фото: Getty Images
Джон Сіна
Емма Стоун
Мстислав Чернов на премії "Оскар"
Джон Сіна

В театрі Долбі в Лос-Анджелесі закінчилася 96-та церемонія кінопремії "Оскар". Цього року не обійшлося без конфузів і несподіваних появ зірок.

Gazeta.ua зібрала найцікавіші моменти з нагородження.

Перша в історії статуетка України

Український фільм "20 днів у Маріуполі" отримав першу в історії премію"Оскар" у номінації Найкращий документальний повнометражний фільм. Нагороду отримав режисер Мстислав Чернов з командою, яка працювала над картиною.

Стрічка розповідає, як Маріуполь переживав перші тижні російського вторгнення - обстріли, загибель мирного населення. Кінокартина містить кадри російських бомбардувань пологового будинку. У стрічці задокументована смерть багатьох людей, дітей в оточеному росіянами місті. Весь світ дізнався, що відбувалося в Маріуполі навесні 2022 року. Тоді, коли російські сили руйнували це місто день за днем.

Автор: Getty Images
  Мстислав Чернов на премії "Оскар"
Мстислав Чернов на премії "Оскар"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Disney пояснили, чому нагородження України на "Оскар" вирізали з телеверсії

Ефектне шоу Раяна Гослінга

Виступ Раяна Гослінга у образі Кена з фільму "Барбі" став родзинкою церемонії. Він запалив на сцені з хітом I'm Just Ken. Актор почав співати, сидячи за спиною у Марго Роббі, тим самим довів її до сміху. Ймовірно жінка не очікувала такого перформансу від колеги.

Голий Джон Сіна

Американський актор і зірка реслінгу Джон Сіна під час прямої трансляції "Оскар-2024" вийшов на сцену повністю голим. Інтимне місце він прикрив конвертом, де було приховано ім'я лауреата. Цікаво, що чоловік оголошував переможця у категорії "Найкращий дизайн костюмів".

За словами організаторів, такий вихід був повністю спланованим. Вони вирішили пригадати "голий" скандал, який стався з участю фотографа і активіст руху за права представників ЛГБТ-спільноти Роберта Опеля у 1974 році.

Автор: Getty Images
  Джон Сіна
Джон Сіна

Тріснута сукня Емми Стоун

Після того як акторка піднялася на сцену, щоб забрати статуетку, у неї порвалася сукня. Блискавка тріснула по швах і Стоун показала це публіці. Знаменитість припустила, що це сталося після виступу Раяна Гослінга.

Автор: Getty Images
  Емма Стоун
Емма Стоун

Падіння на червоній доріжці

Американська актриса, ведуча і блогерка Ліза Коші обрала для церемоній довгу червону сукню з відкритими плечима й босоніжки на платформі з високими підборами. Однак вбрання підвело її і вже на червоній килимовій доріжці зірка впала і сильно вдарилася.

Український режисер Мстислав Чернов, який отримав першу в історії премію"Оскар" у номінації "Найкращий документальний повнометражний фільм", пригадав найстрашніші моменти зйомок "20 днів у Маріуполі". Відеограф зазначив, що плакав коли знімав, монтував і переглядав картину в кінотеатрі.

Зараз ви читаєте новину «Голий Сіна, перформанс Кена, факапи і перша статуетка України: найцікавіше з церемонії "Оскар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути