Ексклюзиви
четвер, 21 жовтня 2010 16:50

Гола по пояс феміністка "бомжувала" в переході у порваних колготах (ФОТО)
11

Активістка жіночого руху FEMEN Євгенія Крайзман роздяглася в підземному переході під Майданом Незалежності. В образі знесиленої, божевільної від злиднів України дівчина жебракувала.

"Феменка" була вдягнена в традиційний вінок і порвані колготки. В руках у дівчини була табличка "Подайте на Україну". Активістка підходила до перехожих з простягнутою рукою і сідала біля бомжів.

"Мета моно-мітингу "Подайте на Україну" - привернути увагу громадян до жебраної політики Кабінету міністрів, який безсовісно закапує Україну у світову боргову яму", - йдеться в прес-релізі організації.

Дівчата також нагадали, що на Україну припадає найбільший зовнішній борг у Східній Європі.

"Уряд Азарова замовчує жахаючу цифру - 32,5 мільярда доларів кредитів. Жіночий рух FEMEN думає, що ця сума стане непрохідним тромбом на шляху економічного розвитку України. Нащадки нас проклянуть", - додається в прес-релізі.

Нагадаємо, активістки FEMEN Саша Шевченко і Інна Шевченко зірвали фінал показу модельєра Олени Голець у рамках Українського тижня моди. Інцидент стався у вівторок ввечері під час шостого дня Ukrainian Fashion Week.

Gazeta.ua/ЖЖ Femen

Зараз ви читаєте новину «Гола по пояс феміністка "бомжувала" в переході у порваних колготах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути