Ексклюзиви
пʼятниця, 23 вересня 2022 18:09

Спецтема: Війна Росії проти України

"Години зо дві пролежали під дощем" – Положинський показав фото з навчань у ЗСУ

Український співак та екслідер гурту "Тартак" Олександр Положинський розповів прихильникам, як навчаються військовослужбовці в лавах ЗСУ.

В Instagram виконавець поділився, перед якими труднощами постають наші захисники. Учора Сашко з побратимами майже весь день провів у полі, з них дві години вони пролежали "на позиціях" під дощем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Положинський представив нову ліричну композицію про кохання, яку написав на передовій. Відео

"Учора майже весь день у полі, з них години зо дві пролежали "на позиціях" під дощем. Це ми в тилу, на навчаннях, нам легко. А як там дають ради наші люди на фронті під дощем безперервно? Думаю, це важко і морально, і фізично. А вони не розкисають, і це захоплює", – розповів Положинський.

Автор: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi
  Сашко Положинський в обмундируванні показав фото з навчань у ЗСУ
Сашко Положинський в обмундируванні показав фото з навчань у ЗСУ

Артист також поділився новим фото з полігону в повному військовому обмундируванні й закликав українців підтримувати нашу єдність.

"Спробував зробити позитивне фото – не знаю, чи вдалося. Мені здається, що так, але не певен. Новини, події, інформація породжують безліч різноманітних емоцій – від максимально позитивних до сумних і тривожних. Знаю, що ми переможемо. Тільки зберігаймо єдність, взаємопідтримку й віру в ЗСУ. І не забуваймо дякувати тим, хто нас підтримує", – написав Сашко.

16 серпня виповнилося три місяці відтоді, як колишній лідер українського гурту "Тартак" Сашко Положинський пішов захищати Україну.

У Facebook артист підбив підсумки за період, який служить у лавах ЗСУ. Він також наголосив, що це не так багато, щоб цим можна було особливо пишатися, але й не так мало, щоб на це не звернути увагу.

Зараз ви читаєте новину «"Години зо дві пролежали під дощем" – Положинський показав фото з навчань у ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути