вівторок, 10 жовтня 2017 18:06

Гігантська шафа і Лайма Вайкуле: подробиці підготовки до 15-річчя Freedom ballet
6

Концерту "FREEDOM BALLET 15 років" готує грандіозне шоу
Фото: Прес-служба
Концерту "FREEDOM BALLET 15 років" готує грандіозне шоу
Концерту "FREEDOM BALLET 15 років" готує грандіозне шоу
Концерту "FREEDOM BALLET 15 років" готує грандіозне шоу
Концерту "FREEDOM BALLET 15 років" готує грандіозне шоу

Гігантська шафа, неперевершена Лайма Вайкуле і special guest: подробиці підготовки до 15-річчя FREEDOM BALLET

Напередодні грандіозної арт-події осені - ювілейного концерту "FREEDOM BALLET 15 років" за участю ТОПових артистів, організатори заходу розкрили подробиці підготовки до шоу і розповіли про сюрпризи, які чекають на гостей вечора.

Трохи більше місяця залишилося до святкування 15-річчя легендарного балету - музично-танцювального спектаклю на головній сцені країни - в Палаці "Україна". Зараз триває активна підготовка концертних номерів із артистами, пошук рішень по освітленню, вносяться останні корективи в концепцію концерту.

Режисер шоу, а також засновник і керівник FREEDOM BALLET Олена Коляденко відкрила завісу підготовки до концерту:

"В основі спектаклю - багаторівнева декорація - гігантська шафа! Буде побудована спеціальна багатофункціональна конструкція, заввишки в 4-поверховий будинок! Шафа, в якій живе багато "скелетів-одкровень" із життя людей, із ваших життів! Ми активно працюємо над концертними номерами, вперше це буде настільки масштабно, з розмахом!"

Уже відомо, що в спектаклі візьмуть участь артисти: Вера Брежнєва, Наталія Могилевська, Ірина Білик, Макс Барських, ALEKSEEV, Злата Огнєвіч, KADNAY, FREEDOM JAZZ, Оля Полякова, які заспівають свої найгучніші хіти в супроводі артистів балету. Головною гостею вечора стане незрівнянна Лайма Вайкуле, яку пов'язує давня дружба з режисером, ідейним натхненником і керівником FREEDOM BALLET - Оленою Коляденко. Кілька років поспіль професійні танцівники балету є частиною концертних шоу легендарної латвійської співачки, візуально обрамляючи кожну пісню Лайми унікальними танцювальними постановками. Пропозиція взяти участь у святковому концерті, приуроченому до творчого ювілею FREEDOM BALLET, артистка прийняла із задоволенням.

У недавньому інтерв'ю одному з українських видань Лайма Вайкуле розповіла: "Олена та її балет - дуже талановиті. З ними неймовірно приємно працювати. Я повністю покладаюся на фантазію Олени, так що командувати парадом і моїми номерами буде вона!"

Організатори концерту також розповіли, що на гостей вечора чекає ще один приємний сюрприз! На сцені з'явиться special guest - артист, у якого мільйони шанувальників в Україні. Ім'я запрошеної зірки не розкривається, про те, хто саме став special guest, глядачі дізнаються тільки на концерті.

Улюблені пісні ТОПових артистів, захоплюючі постановки FREEDOM BALLET, вплетені в музично-танцювальний спектакль, масштабні декорації, фірмове світло, найкращий звук - саме так, з розмахом, відсвяткує свій творчий ювілей легендарний балет.

Почути і побачити масштабне шоу на власні очі можна 14 листопада в Палаці "Україна".

Організатори концерту також розповіли, що гостей вечора чекає ще один приємний сюрприз. На сцені з'явиться special guest - артист, у якого мільйони шанувальників в Україні. Ім'я запрошеної зірки не розкривається, про те, хто саме став special guest, глядачі дізнаються тільки на концерті.

Зараз ви читаєте новину «Гігантська шафа і Лайма Вайкуле: подробиці підготовки до 15-річчя Freedom ballet». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути