понеділок, 08 березня 2021 23:46

"Де познайомитись з чоловіком в Парижі" - Ірена Карпа поділилась лайфхаками

"Де познайомитись з чоловіком в Парижі" - Ірена Карпа поділилась лайфхаками
Письменниця Ірена Карпа розповіла, де найкраще починати знайомства. ФОТО: Instagram.com

Письменниця Ірена Карпа розповіла жінкам, як можна знайти пару в Парижі. Порадами поділилася на своїй сторінці в Instagram.

На перше місце Карпа поставила мобільний додаток для знайомств "Тіндер".

"Парижанки теж ним не гребують. Чим у кращому районі ти знаходишся, тим, згідно геолокації, цікавіший підтягнеться контингент. Одна знайома, приїхавши в Париж на вихідні відсвяткувати 30-річчя, так і залишилася жити тут. А її "симпатичний чувак із Тіндера" для "повечеряти і випити" став законним чоловіком", - написала письменниця.

Серед дієвих місць для знайомств Карпа пропонує кілька барів в столиці Франції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як карантин впливає на стосунки пари

"Дуже живі і шумні – всі, що Avant comptoir на Сен-Жермені. Красивий і з супер коктейлями – Presciption там же. Старомодний і милий - Le Fumoir коло Лувру. Вишуканий - Bar de Bristol. Під настрій!", - зазначила жінка.

Безпрограшним варіантом, зі слів письменниці, є вечірки у друзів, а також добре знайомитись під час вигулу собаки у парку. Ще однією вигідною локацією для знайомств є ринок.

"Ніде так просто не зав'язується смол-ток в Парижі, як у черзі за устрицями чи свіжою зеленню на ранковому базарі. Ставайте в чергу за симпатичним чоловіком і питайте його, з чим він готуватиме свій шпинат чи морського чорта", - додала письменниця.

Письменниця Ірена Карпа веде авторський онлайн-курс для жінок "Як вийти заміж і не шкодувати". Вона ділиться досвідом, як будувати й зберігати гарні стосунки, долати рутину побуту, зрозуміти свої прагнення і позбутися комплексів.

Зараз ви читаєте новину «"Де познайомитись з чоловіком в Парижі" - Ірена Карпа поділилась лайфхаками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути