четвер, 28 листопада 2019 18:06

"Гавкала, не могла викричатись" - Jerry Heil розповіла про панічні атаки

"Гавкала, не могла викричатись" - Jerry Heil розповіла про панічні атаки
Українська співачка Jerry Heil розповіла про панічні атаки. Фото: img.com.ua

Українська співачка і блогер Jerry Heil зізналася, що страждає від панічних атак.

Перший напад вона пережила в школі. А після переїзду до Києва панічні атаки почастішали, поділилась вона на сторінці в Instagram.

"Я в той період боялася незнайомих людей і кожен раз, коли таких зустрічала - а це постійно, тому що на вулицях купа незнайомих людей - всередині живота стискало, ноги нормально не йшли, ставало важко дихати, очі починали наповнюватися сльозами", - пише співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Jerry Heil розповіла історію створення хіта "Охрана отмєна" та інших пісень дебютного альбому

Jerry Heil зізнається, що завдяки улюбленій справі панічні атаки відступили на 6 років, але рік тому "негативні емоції знайшли нову тріщину в свідомості".

"Те, що сталося того вечора рік тому, дійсно виглядало страшно. На той час уже минув рік чи два, як я залишила консерваторію. Постало питання про повернення в Альма Матер. Так треба було. Але я не хотіла. Відчуття душевного болю, паніки, безпричинного хвилювання. Я впала на коліна. Спочатку кричала. Потім... гавкала, била з усієї сили по фортепіано, валялася по підлозі. Уявіть, що думали батьки .. зійшла з розуму? Вселилися біси? Будь-який варіант збігався з тим, що вони спостерігали. Я кричала, але так і не змогла викричати", - розповіла артистка.

За її словами, цей стан тривав протягом кількох годин, а його відзвуки тривали ще пару днів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от YouTube🎥 JERRY HEIL (@thejerryheil)

Співачка Jerry Heil дала свій перший сольний концерт у столичному клубі Bel'etage. Під час виступу презентувала альбом "Я, Яна", в який увійшло 8 пісень. Крім них були виконані композиції, написані ще раніше.

Концерт Jerry Heil розпочала з пісні "Охрана, отмєна", яка швидко набула популярності в мережі. За більш ніж годину виступу співачка змінила кілька яскравих образів - від піжами з пандами до шортів зі сріблястим кроп-топом.

Зараз ви читаєте новину «"Гавкала, не могла викричатись" - Jerry Heil розповіла про панічні атаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути