середа, 27 лютого 2013 15:21

Гарік Харламов і Крістіна Асмус зіграли весілля

Гарік Харламов і Крістіна Асмус зіграли весілля
Церемонія виявилася "утковою", але гості зазначили, що свято було репетицією майбутньої урочистості Фото: twitter.com @AsmusKristina

Резидент Comedy Club Гарік Харламов і молода актриса, зірка серіалу "Інтерни" Крістіна Асмус зіграли весілля. Незважаючи на те що церемонія виявилася всього лише жартом, артисти закотили торжество і запросили друзів.

Нагадаємо, нещодавно Гарік Бульдог Харламов висловився щодо галасу, який піднявся після того, як папараці кілька разів помічали разом артиста і Крістіну Асмус. У своєму мікроблозі Харламов нарешті прояснив делікатну ситуацію: "У зв'язку з незрозумілою агресією в сторону Крістіни Асмус і шаленим інтересом жовтої преси до наших стосунків: 1. Знаходжуся в стані розлучення вже більше 5 місяців. 2. Не живу з дружиною вже 3 місяці. 3 . Дітей немає. Ніхто мене нікуди не уводив! На цьому мабуть все. Спасибі. Завіса. Ах, так ... Я зустрічаюся з Крістіною Асмус".

Однак незабаром з інтерв'ю виступила дружина Харламова Юлія, яка стверджувала, що заява чоловіка про розлучення - брехня. "Ми роз'їхалися перед Новим роком. У нас була сварка. Він зробив усе, щоб я пішла. І я, як любляча людина, пішла. Свята ми, звісно, святкували роздільно. Але він дзвонив напередодні Нового року, говорив: "Цілую. Батьків вітаю". Потім я йому сама дзвонила, питала, в чому причина? Чому він так чинить? Але він нічого не відповідав, сміявся з мене. Звичайно, я підозрювала, що причиною такої поведінки могла бути інша жінка, але ж він не зізнавався у цьому! А зараз я відчуваю величезний біль. Мені дуже важко. Примирення не буде. Буде розлучення. А причина розлучення - Крістіна Асмус. Розумію, що їй треба пробиватися, але не вибирати ж для цього шлях розбивання чужих сімей", - заявила дружина резидента в одному з нещодавніх інтерв'ю.

Незважаючи на те що шлюборозлучний процес знаходиться в самому розпалі, з'явилася інформація, що Гарік Харламов і Крістіна Асмус одружилися і закотили урочистість з цієї нагоди, куди запросили друзів. Церемонія виявилася "утковою", але гості зазначили, що свято було репетицією майбутньої урочистості.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гарік Харламов зізнався в романі з Крістіною Асмус

Друзів і близьких на свято Гарік і Крістіна покликали відносно небагато - чоловік п'ятдесят. Гуляло "подружжя" в одному з ресторанів Рубльовки. Як велить звичай, на "весілля" гості приходили не з порожніми руками. Найбільше своїм подарунком здивував присутніх ще інший резидент Comedy Club Павло Воля. Він вручив Крістіні та Гаріку дизайнерську пароварку, яку прикрашали рослинні візерунки і квіти. "Цю диво-річ дарую вам для того, щоб ви не були такими худими, як я", - пожартував Воля під оплески присутніх.

Між тим з'явилася інформація, що як тільки колишня дружина Харламова Юлія зібрати речі й з'їхала з їхньої квартири, як туди в'їхала Крістіна Асмус. Весь вільний час зірка "Інтернів" проводить за облаштуванням любовного гніздечка. Більш того, вона підбирає деталі майбутнього інтер'єру, навіть перебуваючи на зйомках. А коли сама вільна, відвідує коханого на його знімальних майданчиках.

Зараз ви читаєте новину «Гарік Харламов і Крістіна Асмус зіграли весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути