субота, 05 грудня 2015 17:33

Ганну Різатдінову у Бразилії вчили танцювати самбу

Автор: gimnastika.pro
 

Художню гімнастку Ганну Різатдінову навчили у Бразилії танцювати самбу, про це спортсменка сама розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Ми на один день у Ріо-де-Жанейро поїхали. Ірина Іванівна Дерюгіна організувала уроки з самби, вирішила навчити нас самбі. Ми були впевнені, що ми гімнастки, чудово рухаємося, і що тут важкого зробити пару кроків, це виявилося так складно, що через кілка годин з тренером з самби, у мене боліли так ноги, не можу передати. На наступний день змагання, а я не можу встати з ліжка, все роздерте, навантаження зовсім інше, це було дуже важко, говорять, справжній самбі можуть навчитися тільки бразильці, які народились в Бразилії з цією гарячою кров'ю", - говорить гімнастка Ганна Різатдінова.

Гімнастика у новій країні далася зірці непросто.

"Багато змагань було і в різних країнах виступали, такого важкого клімату у мене ще не було, і зі стрічкою і м'ячем було важко працювати. Вони начеб то рідні, але поводилися, не як рідні. це було нове, тому що стрічка від вологості стає мокрою і липне до тіла, а для нас це в принципі катастрофа. З мечем приведу приклад, ти тримаєш його у долоні, а вона настільки і від цієї спеки і клімату мокра, що він навіть не тримається, а треба робити перекати, а він настілки мокрий, що навіть не липне до тебе", - говорить Різатдінова.

Нагадаємо, мама Ганни Різатдінової працює тренером з гімнастики у Криму.

"Для моєї мами і моєї родини важливо, що кримська школа не закрилася. дітки тренуються, виступають, так, за Росію. Найскладніше, це я боюсь прилетіти, та у аеропорті побачити російський прапор, для мене це боляче, тому що з Росією, ми змагаємось досить довгий час ще до того, як це все почалося в нашій країні. В спорті змагалися дві школи - російська та українська. Тому для мене це найскладніший момент", - говорить спортсменка.

До Криму зірка полетить все-таки літаком.

"Тому, що у мене щільний графік і кожна година на рахунку, тому зроблю вибір на користь літака", - каже Ганна Різатдінова.

Зараз ви читаєте новину «Ганну Різатдінову у Бразилії вчили танцювати самбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути