середа, 07 квітня 2010 16:41

Ганна Безсонова загубилась в Парижі

Автор: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua
 

Гімнастка Ганна Безсонова у дитинстві лазила по балконах.

Про це вона розповіла на презентації книжки "НОК про художню гімнастику" із серії "Життя видатних дітей". У березні Аня завершила кар"єру гімнастки. Попрощалася з глядачами на 18-му "Кубку Дерюгіної".

"Мама розповідала, що в дитинстві я була дуже непосидючою. Одного разу мама пішла на балкон розвісити білизну. Я дотягнулася до дверей і зачинила маму на балконі. Я цього вже не пам"ятаю. Щоб повернутися у квартиру мама вибила шибку", - поділилась Безсонова.

У книжці розповідається про дитинство спортсменки.

"Улітку 1986-го після аварії на Чорнобильській АЕС батько відвіз нас з мамою і братом у Грузію. Поселилися в одному з готелей Тбілісі. Наш номер був на 17 поверсі. Поки мама проводжала мого братика на вулицю, я лишилась у номері сама. Вилізла на балкон і навколішки пролізла через три сусідні балкони. Мама ледь зняла мене звідти", - пригадала спортсменка.

Гімнастка згадує, як в дитинстві загубилася у Парижі.

"З подружками по юніорській збірній вийшла у місто після змагань. Тренери залишилися в залі. Мали працювати суддями на інших змаганнях. Ми відійшли задалеко від арени і від готелю і знайти дорогу назад не могли. Ні грошей на таксі, ні мобільного телефону ні в кого не було. Я добре знала англійську, бо вчилася у школі з поглибленим вивчення іноземних мов. Розпитала у парижан, як дійти до нашого готелю. Встигли навіть на вечерю. Після того у Франції виступала багато разів, але на прогулянки містом не було часу", - розповіла Безсонова.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ганна Безсонова загубилась в Парижі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути