Ексклюзиви
четвер, 03 листопада 2011 13:57

Гайтана не впізнала Зінедіна Зідана

Гайтана не впізнала Зінедіна Зідана

Співачка Гайтана, яка написала гімн донецькому футбольному клубу "Шахтар", футболом почала цікавитися у 2006 році. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua розповів її продюсер Едуард Клім.

"Це був матч Чемпіонату світу між командами Франції з Італією. Це знаменитий матч Зінедіна Зідана, коли він головою вдарив Марко Матерацці. До того Гайтана ніколи не була зі мною на футболі. Ну, ми з друзями сидимо, вболіваємо, всі знають гравців, всім все зрозуміло. Гайтана також намагається влитися в колектив. І тут Зідан зробив такий красивий гол і всі "ООООО". А Гайтана так: "О молодець! А як звуть?". Ну, і всі рухнули зі сміху", - зізнається Клім.

Гімн Шахтарю "Шахтёр-Чемпион!" співачка написала рік тому

"Гайтана почала підсідати до мене, коли я футбол дивлюся. А я нервую за "Шахтар". Ми якось дивились одну з його ігор, а потім Гайтана вийшла в студію. Після матчу каже мені: "У мене є начерки". Я до таких брендованих історій спокійно ставлюсь, а тут глянув так. Така веселуха. І я все не знав, під яким соусом її подарувати. Щоб це не виглядало, типу нам щось від них треба. А в березні клуб запропонував нам співпрацю. А ми такі: "Ха, так у нас вже й пісня є" і через 10 хвилин присилаємо їм пісню. Презентували її на 75-річчі клубу. А потім вирішили зробити кліпчик. Футболістам тяжко було позувати перед камерами. Але ми зробили із них живих людей, а не космонавтів", - наголошує Клім.

Гайтана досі цікавиться футболом.

"Тільки нічого не запам'ятовує. Турнірна таблиця не поміщається в неї в голові. Якщо я скажу, що команда зіграла в нічию, то для неї це нічого не значитиме", - зізнався продюсер співачки.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана не впізнала Зінедіна Зідана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути