понеділок, 28 травня 2012 12:49

Спецтема: Євробачення-2012

Гайтана не запросила Козловського на "Євробачення", тому він вболівав за іншу країну

Гайтана не запросила Козловського на "Євробачення", тому він вболівав за іншу країну
Співак начебто не ображається на артистку Фото: like.lb.ua

Віталію Козловському не подобалась пісня, з якою він брав участь у національному відборі на "Євробачення" у 2010 році. Тоді перемогла співачка Альоша. Артист в ефірі програми "Світське життя" зізнався, що не дуже засмутився з приводу свого програшу у відборі, повідомляє ТСН.

"У мене була пісня дуже сира. І в принципі вона мені не подобалась. Я просто тоді про це настільки відверто не міг сказати. Однак тепер я можу сказати: "Та пісня, яку я співав, мені не подобалась". Тому на сьогоднішній день, якщо я буду готуватися на "Євробачення", я буду однозначно шукати таку пісню, яка мене самого би захоплювала", - наголосив співак.

Між тим співак був у Баку, де проходив цьогорічний конкурс "Євробачення". Однак він підтримував не представницю України Гайтану, а учасницю від Македонії Каліопі.

"Я між концертами приїхав сюди відпочити і підтримати свою подругу Каліопі, яка власне мене запросила і дуже чекала, аби я відвідав "Євробачення" і підтримав її на цьому конкурсі. На жаль, запрошень від нашої улюбленої Гайтани не було. Але я серцем за неї вболіваю. Я можу сказати, що я підтримую Гайтану, але буду в ряді з прихильниками і підтримкою вболівальників Македонії", - підкреслив Козловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стриптизерка Козловського підбирає йому стринги для нового кліпу

Між тим співак наголосив, що не ображається на Гайтану за те, що вона не запросила його повболівати за неї на конкурсі.

"Я думаю, що у неї голова зараз не в цьому напрямку думає, кого запросити, кого з собою взяти. Хоча минулого року ситуація була іншою. Моя подруга Міка Ньютон мене запросила. Вона казала: "Я була би рада, якби ти був зі мною", - зауважив артист.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана не запросила Козловського на "Євробачення", тому він вболівав за іншу країну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути