Ексклюзиви
субота, 12 грудня 2015 17:01

Футболіст Степаненко розповів про нерухомість у Криму

Автор: sport.bigmir.net
 

Футболіст клубу "Шахтар" Тарас Степаненко з родиною має нерухомість у Криму, у передачі "Світське життя" розповів, коли перестане їздити на півострів.

"Для нас Крим - це Україна. У нас там є нерухомість, яку ми купили до анексії і зробила там ремонт. Це наш куточок, який ми любимо", - говорить Тарас Степаненко.

"Ми будували це в першу чергу для дітей, щоб там з ними відпочивати і ми вважаємо, це нашим домом", - підтримує чоловіка Маргарита Степаненко.

нерухомість футболіста знаходиться у Ялті, до якої тепер досить складно їхати.

"Дуже важко добиралося, минулого разу їхали з дітьми потягом до Херсону, потім машиною у Крим і 5 годин у черзі, - говорить футболіст, - немов у тебе забрали щось своє. Багато, хто нас звинувачує, що їздимо у Крим, але продукти всі вітчизняних виробників на полицях. Коли це перестане все продаватися і Крим відріжуть від України, коли електроенергії там не стане, перестанемо їздити будемо шукати щось інше і напевно про це треба замислюватися вже зараз. Але на той момент, коли було все нормально ми відпочивали ,тому що не хочемо везти дітей через перельоти, щоб вони отримували додатковий стрес".

Зараз ви читаєте новину «Футболіст Степаненко розповів про нерухомість у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути