четвер, 26 січня 2023 15:01

Футболіст Піке показав, на кого проміняв Шакіру: фото закоханих

Футболіст Піке показав, на кого проміняв Шакіру: фото закоханих
Футболіст Піке показав нову кохану. Фото: instagram.com/3gerardpique

Іспанський футболіст Жерар Піке вирішив похвалитися новими стосунками, поки його колишня дружина співачка Шакіра випускає пісні про розставання.

Так спортсмен вперше після скандального розриву показав в Instagram фото з новою дівчиною.

На знімку футболіст ніжно притискається до коханої, а вона усміхається на камеру. Знімок Піке залишив без підпису, проте шанувальники футболіста були шоковані його поведінкою: "Мені було б соромно", "Уявіть, що ви руйнуєте своє сімейне життя з дружиною та дітьми, тому що не можете тримати свою волю у штанях", "Вона не йде в жодне порівняння з матір'ю ваших дітей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Недовго горював після розставання із Шакірою. Піке зустрічається зі студенткою

Як зʼясували журналісти, на фото з відомим футболістом позувала студентка 23-річна Клара Чіа. Саме з нею, за чутками, спортсмен зраджував Шакірі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Gerard Piqué (@3gerardpique)

Стосунки Шакіри і Жерара Піке тривали 12 років. На початку червня цього року Шакіра повідомила про припинення стосунків із футболістом через його подружні зради.

Пізніше висміяла свого колишнього у новій пісні з музикантом Bizarrap. Колумбійська виконавиця випустила новий запальний трек, який усього за добу набрав рекордну кількість переглядів – понад 65 млн, що зробило його найпопулярнішою новою латинською піснею в історії YouTube. Шакіра ніяк не згадувала ім'я Піке ані у пісні, ані у релізі, втім, здогадатися, що трек присвячений саме футболісту, неважко. У треку виконавиця заспівала доволі провокативні рядки і дала зрозуміти колишньому, що вона "краща за двох 22-річних".

Зараз ви читаєте новину «Футболіст Піке показав, на кого проміняв Шакіру: фото закоханих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути