середа, 07 березня 2018 15:25

Французька Есмеральда з "Нотр-Дам де Парі" і переможець "Нової хвилі" дадуть концерт в Києві

8 березня у столичному Жовтневому палаці виступить зірковий дует - француженка Елен Сеґара, відома як кращий голос Есмеральди в постановці "Нотр-Дам де Парі", і Роберто Кель Торрес - кубинський співак романтичної і танцювальної музики.

Автор: Прес-служба
  Елен Сеґара
Елен Сеґара

За музичну кар'єру Елен Сеґара випустила 13 альбомів і записала трек до діснеївського мультфільму "Анастасія". Разом з нею на сцені з'явиться Роберто Кель Торрес, який в 2013-му став переможцем конкурсу "Нова хвиля". Завдяки тривалій кар'єрі в Кубинській національній опері, він удосконалив свій голос і освоїв кілька мов, включаючи російську, німецьку та італійську. Багаторічні гастролі містами Європи, Англії і США зробили Роберто артистом міжнародного рівня.

Автор: Прес-служба
  Роберто Кель Торрес
Роберто Кель Торрес

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Елен Сеґара на три місяці втратила голос

Елен Сеґара приїжджала з театральною трупою в Україні, але в парі з Роберто - вперше.

"Це буде ще один захоплюючий досвід. Мені не терпиться вже повернутися в Україну, в якій я не була кілька років. У вашій країні так багато змінилося, ви стали сильнішими і для мене буде честю виступати перед такою публікою", - розповіла Елен.

Лідер рок-гурту "Акваріум" Борис Гребенщиков, якого 4 березня поклали до лікарні через запалення легень, за станом здоров'я переніс найближчі концерти на літо.

Зараз ви читаєте новину «Французька Есмеральда з "Нотр-Дам де Парі" і переможець "Нової хвилі" дадуть концерт в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути