пʼятниця, 10 січня 2014 21:38

Французький таблоїд видалить зі свого сайту скандальні фото Олланда

Французький таблоїд видалить зі свого сайту скандальні фото Олланда
Фото: euromag.ru
Французький журнал Closer видалить зі свого сайту фотографії, які нібито служать доказом любовної зв'язку президента Франції Франсуа Олланда і актриси Жюлі Гайе.

Озаглавлений "Секретна любов президента" матеріал про Олланда і Гайє займає три з половиною розвороту. Особи президента фотографу сфотографувати не вдалося - на знімках видно тільки людини в дорогому плащі і мотоциклетному шоломі, якого привозять і відвозять на скутері. Особистість Олланда папараці встановили по черевиках, відображеним на офіційних президентських фотографіях, і охоронцеві, який свого обличчя не приховував.

Як повідомляє Agence France-Presse з посиланням на головного редактора журналу Лоранс Піо, з виданням зв'язався адвокат Жюлі Гайе для того, щоб попросити прибрати з сайту будь-які згадки цієї зв'язку. При цьому жодних вимог щодо друкованої версії журналу, тираж якої розійшовся ще вранці, з боку адвоката актриси не надходило, додала Піо.

Раніше Олланд висловив жаль, що його приватне життя не поважають, і заявив, що має намір розглянути питання про судовий позов до таблоїду.
Зараз ви читаєте новину «Французький таблоїд видалить зі свого сайту скандальні фото Олланда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути