пʼятниця, 03 лютого 2012 10:22

Фотограф практично роздягнув Шарліз Терон для Vanity Fair
6

Голлівудська зірка Шарліз Терон знялася в черговій фотосесії для Vanity Fair.

36-річна актриса погодилася позувати для журналу практично голою. У якому випуску Vanity Fair з'являться відверті знімки зірки, поки неясно, але низка фотографій зі зйомок вже з'явилася в Мережі.

На деяких знімках Шарліз постає в чорному блейзері, накинутому на голе тіло, на інших - в купальнику з глибоким декольте. Але практично на всіх фотографіях, які зробив Террі Річардсон, в очі в першу чергу кидаються довгі і стрункі ноги зірки. Після цієї фотосесії деякі оглядачі припустили, що в наступному році Терон напевно замінить в рейтингу "Найкрасивіших фігур Голлівуду" Дженніфер Еністон.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Емма Вотсон і Шарліз Терон вразили Лондон своїм стилем

Втім, зараз сама Шарліз задумалася не про славу. Як зізналася актриса в нещодавньому інтерв'ю німецькому виданню In Touch, в ній прокинулися материнські інстинкти. Але підходящого партнера після розставання зі Стюартом Таусендом знаменитість так і не знайшла, і тому вона подумує піти за прикладом своїх колег Сандри Баллок і Анджеліни Джолі і усиновити малюка.


"Я хочу дитину. Якщо це станеться завтра, я буду дуже щаслива". На питання, чи готова вона усиновити малюка і стати матір'ю-одиначкою, актриса відповіла: "А чому б і ні? Я відкрита до всього в житті. Так багато покинутих дітлахів на землі, і це наш прямий обов'язок - дбати про них".

Зараз ви читаєте новину «Фотограф практично роздягнув Шарліз Терон для Vanity Fair». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути