Ексклюзиви
вівторок, 07 вересня 2021 12:13

Фліртували на червоній доріжці: зірка фільму "Інтерстеллар" із колегою вразили фанів

Американська акторка театру й кіно 44-річна Джессіка Честейн з актором 42-річним Оскаром Айзеком пройшлися червоною доріжкою на Венеційському кінофестивалі. Завітали на прем'єру мінісеріалу "Сцена з подружнього життя" режисера Гаґая Леві: у стрічці вони зіграли головні ролі.

Честейн одягнула червону напівпрозору сукню від Versace, розшиту стразами. Образ доповнила насиченим макіяжем і червоною помадою.

Автор: Reuters
  Айзек і Честейн ніжно позували перед камерами
Айзек і Честейн ніжно позували перед камерами

Та сколихнуло мережу не вбрання акторки. Айзек і Честейн ніжно позували перед камерами. У певний момент актор погладив руку зірки фільму "Інтерстеллар" нижче плеча, а потім - поцілував туди. Цим він спантеличив публіку, адже має дружину. А в Честейн є чоловік.

Користувачі мережі бурхливо відреагували: здебільшого написали, що флірт актора був недоречним.

Американські актори Честейн і Айзек дружать давно. Вони разом навчалися в Джульярдській школі акторської майстерності. А 2014 року зіграли головні ролі в кримінальному трилері "Найжорстокіший рік". Цьогоріч вийшов мінісеріал "Сцена з подружнього життя" з їхньою участю.

Честейн вийшла заміж за дизайнера і посадову особу італійського бренду Moncler Джана Луку Пассі ді Препозуло 2017-го. У них є донька Джульєтта Пассі Честейн, яку їм народила 2018 року сурогатна мати.

Айзек одружений із данською режисеркою Ельвірою Лінд із 2017-го. Пара виховує двох синів.

Зараз ви читаєте новину «Фліртували на червоній доріжці: зірка фільму "Інтерстеллар" із колегою вразили фанів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути