Ексклюзиви
вівторок, 08 липня 2008 10:36

Фільм "Особливо небезпечний" врятував Анджеліну Джолі від депресії

Фільм "Особливо небезпечний" врятував Анджеліну Джолі від депресії
Голлівудська актриса Анджеліна Джолі зізналася, що вирішила взяти участь у зйомках фільму російського режисера Тимура Бекмамбетова "Особливо небезпечний", щоб врятуватися від сильної депресії.

Актриса заявила, що "Особливо небезпечний" став для неї порятунком, і вона прийняла запрошення взяти участь у проекті, щоб подолати біль, пов"язаний з втратою матері.

"Моя мати щойно померла, і мені хотілося якось відволіктися, тому я вирішила старанно тренуватися, щоб фізичні навантаження заглушили біль. Я настільки зневірилася, що мені було важко вставати вранці, потім я вирішила покінчити з цим станом і підписалася на роль у фільмі, робота в якому допомогла мені залишатися у формі і не давала розслабитися", - сказала Джолі.

Нагадаємо, в лютому минулого року мати голлівудської зірки - Маршелін Бертран померла від раку на 57-му році життя. Рідний брат Джолі неодноразово зазначав, що його сестра важко переживала смерть матері і довго не могла оговтатися після душевного болю.

Нагадаємо, що, після комерційного успіху в прокаті картини "Особливо небезпечний" студія Universal Pictures повідомила про намір зняти другу частину блокбастера. Режисером фільму знову буде Тимур Бекмамбетов. Зйомки планується розпочати у липні 2009-го року, повідомляє Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Фільм "Особливо небезпечний" врятував Анджеліну Джолі від депресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути