Ексклюзиви
пʼятниця, 12 травня 2017 14:16

Фільм про шлях Вєрки Сердючки на Євробачення підірвав інтернет
16

Відгуки прихильників про фільм VERKA SERDUCHKA
Фото: Прес-служба
Відгуки прихильників про фільм VERKA SERDUCHKA
Відгуки прихильників про фільм VERKA SERDUCHKA
Відгуки прихильників про фільм VERKA SERDUCHKA
Відгуки прихильників про фільм VERKA SERDUCHKA

Виступ VERKA SERDUCHKA з піснею Dancing! (Lasha Tumbai) в Гельсінкі в 2007 році до сих пір визнається світовими медіа одним з найяскравіших за всю історію існування Євробачення. В якості подарунка глядачів Євробачення очікував комедійний короткометражний фільм, знятий режисером Семеном Горовим.

Журналісти по-своєму нарекли цей твір - "Євробачення: шлях до слави". Але ролик не тільки розповідає про шлях VERKA SERDUCHKA до світової слави від пологового будинку до Гельсінкі, а й показує веселі подробиці підготовки столиці, Вєрки, мами і багатьох інших до прийому іноземних гостей на Євробаченні 2017.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міні-сукні і повітряна куля: відбулася генеральна репетиція другого півфіналу Євробачення

Ролик пішов в ефір на всіх світових тв-каналах, які транслювали Євробачення а також в YouTube. Реакція глядачів була блискавичною: twitter, facebook і youtube заполонили коментарі і відгуки про фільм.

"Серіал про шляхи Вєрки Сердючки до висот Євробачення. Знято з любов'ю до України і знанням справи режисером Семеном Горовим і його дружною знімальною групою. Ридати від сміху, чекаємо продовження! Браво!" , - пише @ zefir.ua на своєму Facebook

"Я дійсно сподіваюся вона заспіває Lasha Tumbai на шоу в цьому році", - коментує @bunpuffy на YouTube.

За результатами другого півфіналу Євробачення-2017 стало відомо, хто сформував список фіналістів конкурсу. Переможці цього етапу разом з першою десяткою фіналістів, представниками країн "Великої п'ятірки" і держави-господарки поборються за перемогу 13 травня. Всього у фіналі за перемогу змагатимуться 26 учасників.

Зараз ви читаєте новину «Фільм про шлях Вєрки Сердючки на Євробачення підірвав інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути