середа, 16 травня 2012 13:03

"Фільм номінуватимуть на "Оскар" — українська модель зіграє вбиту Беназір Бхутто

25-річна українська модель Діана Старкова торік отримала звання віце-міс найпрестижнішого конкурсу краси "Miss Asia Pacific World 2011" у Кореї. 8 травня цього року вона стала королевою цього конкурсу, змінила позбавлену корони Флоріму Требер з Франції. 25 травня Діана буде ведучою конкурсу та передасть корону наступній переможниці. А 22 червня почне зніматись у фільмі про Беназір Бхутто в Пакистані, де зіграє головну роль.

Розкажіть про конкурс?

- Його концепція відрізняється. На "Міс світу" переможниці займаються благочинністю. У нас, в Києві, проходив "Міс Європа", вибрали переможницю і більше про неї ніхто не чув. "Miss Asia Pacific World" проводять не заради самого шоу, щоб потім відправити переможниць додому, а задля того, щоб із переможниць зробити зірок шоу-бізнесу світового масштабу. Тому минулого року конкурс мав великий резонанс. До участі допускались національні переможниці або віце-міс, які мали досвід участі в світових конкурсах.

Чому позбавили титулу міс Франції?

- Не підходить по особистісним якостям характеру. Її вибрали, але вона створила дуже багато проблем. Моделей багато, гарних теж багато. Але агентства люблять працювати з тими, хто не тільки гарна, а ще має приємний характер. Зріст, фігура та зовнішні дані - це важливо, але не головне. Важливу роль відіграє працездатність моделі та її бажання рухатись в кар'єрному плані. "Міс Франція" після перемоги вирішила, що вона королева. В неї наполеонівські амбіції - бігайте навколо мене і все робіть. Так не буває. Модель багато чого має вміти робити сама. Пригадую, в нас була дуже серйозна зйомка з найбільшою азійською компанією. Коли готувались, "міс Франція" почала вередувати. Просила, аби їй відбілили зуби, потім вимагала, аби відпустили у спортзал. Такі моделі довго у бізнесі не затримуються. Жінка має сама справлятись з такими проблемами, а не створювати проблеми іншим.

Як ви потрапили на цей конкурс?

- Вони мені запропонували. Подумала чи зможу підготуватись і погодилась.

Що значить - чи зможете підготуватись?

- Я була в найдорожчій сукні в історії Україні, яку брали на конкурси краси. На ньому стразами Сваровські був викладений логотип цього конкурсу, пішло 15 тисяч каменів. Національний костюм теж дорогий, в соняшниках із пір'ями з Дубаї. Вартість точну важко назвати, потрібно порахувати, але вони катастрофічно дорогі. Однозначно в десятках тисяч доларів. Бюджет рекордний зі всіх моїх конкурсів.

Українські політики вам допомагали?

- Ніхто. Це була моя особиста амбіція. В цьому конкурсі хотіла реалізувати всі свої можливості і викластись на 100%. Знала, що кращої сукні не буде, бо ідею важко було втілити. Взагалі у нас складно просити про якесь спонсорство.

Корона, яка коштує 60 тисяч євро, зараз у Вас? Як ви з нею переїжджаєте з України в інші країни?

- Вона справді дорога, але вважається особистою прикрасою. Маю годинник компанії, з якою працювала, за $20 тис.

Як ви потрапили в модельний бізнес?

- Вже 12-річною була високою, мала зріст 174 сантиметри. Подруги мами казали, що дівчині варто спробувати себе моделлю. В 13 років в нас був випускний - пішли фотографуватись на пам'ять до ательє. Жінка-фотограф, яка знімала, порадила мені піти в модельний бізнес. Запропонувала зробити декілька знімків, пояснила, що співпрацює з одним агентством. За місяць моє фото вийшло на обкладинці журналу в Москві. За два місяці вийшло два журнали в Україні. Потім запропонували приймати участь в міс Миколаїв та участь в модельному конкурсі " Elite Model Look" для моделей-початківців. На той час я ще вчилась у школі. Далі виграла "Міс бікіні Всесвіт". Він не такий престижний, зате з'явились запрошення на інші конкурси.

Як ваш успіх сприйняли батьки?

- Я народилась та жила до 15 років в Миколаєві. Батьки розлучились, коли мені було 6 років. Разом не жили, я з ними не жила, мене віддали бабусі та дідусю. Батько одружився, мама теж створила свою родину. В них окремі діти. Батьки ніколи не займались моїм вихованням, могла їх не бачити місяцями та роками. Бабуся з дідусем теж не дуже цікавились, бо їм довелось взяти мене вимушено. Не дуже вони були від цього у захваті, годували і все, контролю над моїм життям теж не було. Коли принесла і показала їм перші обкладинки, сприйняли це в'яло - ну є і є.

Де ви брали гроші на перші міжнародні конкурси?

На "Міс бікіні" була вимога взяти купальник та національний костюм. В той момент я працювала моделлю, відкладала гроші. Який костюм змогла знайти, в тому і поїхала. Прийшла на Андріївський узвіз, купила звичайний український, в магазині вибрала купальник.

До чого має бути готова модель? Як виглядає ваш графік?

За півтора місяці, які провела в Кореї, не досипала, спала по декілька годин. З тих часів графік завантажений. Кожного дня повинна рано вставати, гарно виглядати. Я хоч і була віце-міс, але після конкурсу посипалось дуже багато замовлень. В грудні за десять днів було десять перельотів. Грубо кажучи, кожного дня в новій країні. Сьогодні в Німеччині, завтра в Латвії, наступного дня у Польщі. Коли людина дуже сильно чогось хоче, вона починає використовувати ресурси свого організму. Я так і зробила.

Які плани на майбутнє?

25 травня почнеться новий конкурс. Буде проходити в трьох країнах - Китаї, Кореї та Японії. 16 червня передам корону дівчині, яка виграє. На конкурс поїде дівчина від України, допомагаю їй зібратись. Зараз підписали контракт з пакистанською компанією. 22 червня почнуться зйомки, закінчаться в грудні. За цей час частини фільму зніматимуть в США та Великій Британії.

До якого віку жінки працюють в модельному бізнесі? Чим будете потім займатись?

Це залежить від того як жінка виглядає і наскільки в неї вистачає енергії на все і чи змінюються в неї пріоритети та інтереси. Фільм планують номінувати на "Еммі" та "Оскар". Якщо будуть інші пропозиції по фільмах, то продовжу.

Ви знаєте, що будете робити у фільмі?

Стрічка автобіографічна, про колишнього прем'єр-міністра, її вбили. Ще на початку переговорів мені дали біографічну книгу про Беназір Бхуто. Після того, як прочитала, сказала свою думку. Потім був зроблений сценарій, я його теж читала.

Ви вчитесь?

Давно закінчила Інститут туризму. Зараз для себе вчу французьку. Це пов'язано з тим, що жила і працювала у Франції. Відчувала, що маю говорити в тій країні їхньою мовою, а не англійською. Англійською досконало заговорила ще у вісімнадцять років, коли почала жити за кордоном.

Що робите під час відпочинку і в яке місто повертаєтесь?

Маю власне житло в Києві, давно киянка. Якщо казати по графіку, то більше мешкаю за кордоном. Зараз прилетіла на пару днів, потім відлітаю на Каннський фестиваль. Коли не зайнята роботою, час витрачаю в спортклубі, люблю поплавати в басейні. Ще вирішую суто жіночі питання, манікюр є час зробити, по магазинах пройтись. Можу поїхати в своє місто, побачитись із батьками.

Вас впізнають українці в інших країнах?

Впізнають завжди. На конкурсі "Міс Земля" на Філіппінах отримала листа від нашого консула. Ми зустрілись, спілкувались. Коли жила в Еміратах, консул із дружиною приходили мене відвідувати, навіть кликали на пляж із собою. Звичайні українці теж завжди присутні на фіналах. Зараз була у Франції, знімалась зі стрічкою "Міс Україна" на фоні Ейфелевої вежі в центрі Парижу, то всі українці підходили, фотографувались.

Родині допомагаєте, привозите подарунки?

Як в будь-якій нормальній родині щось привожу рідним в подарунок. Родина батька сама по собі, моєї допомоги не потребують. А родині мами допомагаю по мірі можливостей. Маю там молодшу сестру, якій зараз 12 років. Житлових проблем вони не мають, з цим усе в порядку.

Зараз ви читаєте новину «"Фільм номінуватимуть на "Оскар" — українська модель зіграє вбиту Беназір Бхутто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути