середа, 30 січня 2013 10:04

Філіп Кіркоров закрутить роман з Шерон Стоун

Філіп Кіркоров закрутить роман з Шерон Стоун
Актриса зніметься у російському фільмі Фото: ИТАР-ТАСС

Поп-король російської сцени Філіп Кіркоров закрутив роман з голлівудською актрисою, зіркою фільму "Основний інстинкт" Шерон Стоун. 54-річна знаменитість знялася разом з російським співаком в продовженні фільму "Кохання у великому місті".

Зараз повним ходом йдуть зйомки чергової частини комедійного фільму "Кохання у великому місті". На радість численних шанувальників, склад акторів залишився колишнім. Стосунки героїв Олексія Чадова, Володимира Зеленського і Вілле Хаапасало та їхніх коханих жінок Віри Брежнєвої, Світлани Ходченкової і Насті Задорожної будуть тільки розвиватися.

Між тим поки герої знайшли своє кохання і обзавелися сім'ями, Святий Валентин (його грає якраз Філіп Кіркоров), як з'ясувалося, так досі і самотній. Але в новій частині картини і у нього з'являється шанс зустріти свою половинку. І не аби кого, а саму Шерон Стоун. За чутками, замість Шерон в картині повинна була зіграти інша відома актриса Моніка Беллуччі. Однак тривалі переговори з її менеджментом так ні до чого і не привели.

Шерон Стоун виявилася більш поступливою. Вона погодилася знятися в режисера Маріуса Вайсберга за 400 тисяч доларів. Цікаво, що актриса проведе на знімальному майданчику всього лише два дні. Причому обидва ці дні пройдуть в Лас-Вегасі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Філіп Кіркоров відвіз свою дочку в Ізраїль

Кандидатура Шерон Стоун виникла в якості ідеї у продюсерів фільму не випадково. Справа в тому, що зіграти в кіно зі світовою знаменитістю і однією з найсексуальніших блондинок Голлівуду було давньою мрією Філіпа Кіркорова. Коли влітку 2011 року Шерон Стоун приїжджала до Москви в якості спеціальної гості премії "Муз-ТВ", Філіпу навіть вдалося особисто поспілкуватися із зіркою і сфотографуватися з нею на пам'ять.

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров закрутить роман з Шерон Стоун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути