пʼятниця, 02 грудня 2011 16:48

Філіп Кіркоров підготував дитячу для своєї новонародженої дочки

Філіп Кіркоров підготував дитячу для своєї новонародженої дочки

За даними преси, незабаром новонароджена дочка Філіпа Кіркорова прибуде до Москви.

За рішенням батька дівчинка Алла Вікторія (Кіркоров назвав дочку на честь двох найулюбленіших жінок) буде жити і виховуватися в Росії. Як раніше заявив Філіп Бедросович, дочку йому народила сурогатна мати, і зараз турботи по догляду за дитиною взяла на себе його тітка, яка проживає в Майямі.

Тепер артист готується перевести дівчинку в російську столицю. Однак з огляду на гіркий досвід зарубіжних зірок, співак відразу заявив журналістам, що зробить все можливе, щоб приховати дитину від преси.

"Я уявляю, що почнеться, як будуть зараз полювати журналісти: за привозом дівчинки в Москву, за хрестинами ... І мені треба буде віртуозно все зробити, так, щоб ніхто нічого не дізнався, і взагалі щоб залишили нас у спокої. Мої думки зараз зайняті тільки цим - розробкою цілого плану, як все це зробити інкогніто. Але в цьому плані я - відомий Джеймс Бонд і Шерлок Холмс", - заявив артист.

До зустрічі дитини Кіркоров підготувався з усією старанністю.

"Зараз в дитячій майже все готово, і все особисто я вибрав сам! Звичайно, зараз мені вже й друзі надарували багато всього. Найбільше, звісно, памперсів. Перший подарував Андрій Малахов. А інші знайомі, які володіють бутиком, запросили до себе, кажуть: "Приїжджай, вибирай подарунки!". Багато хто, звичайно, в шоці, запитують: "Чому ти нам нічого не сказав?". Зізнаюся, важко було приховувати..."

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров підготував дитячу для своєї новонародженої дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути